C coolboy11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #11 Yaqiz dedi: Kararsız kaldım açıkçası. xDrive daha popüler bir marka. Biraz düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Sadece reklamı iyi öyle tahmin ettiğin kadar kaliteli değil.
Yaqiz dedi: Kararsız kaldım açıkçası. xDrive daha popüler bir marka. Biraz düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Sadece reklamı iyi öyle tahmin ettiğin kadar kaliteli değil.
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 28 Ocak 2022 #12 Yaqiz dedi: Kararsız kaldım açıkçası. xDrive daha popüler bir marka. Biraz düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Xdrive çok kurumsal bir firma değil.Şahsen o zaman uyguna geldiği için almıştım şimdi firmalar arttığı için fiyatlar aşırı farklı değil.
Yaqiz dedi: Kararsız kaldım açıkçası. xDrive daha popüler bir marka. Biraz düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Xdrive çok kurumsal bir firma değil.Şahsen o zaman uyguna geldiği için almıştım şimdi firmalar arttığı için fiyatlar aşırı farklı değil.