İnceleme xDrive Akdeniz/Kumaş

Hocam uzun kullanımda memnun musunuz 170 boy için büyük gelir mi ve bel, boyun desteği nasıl
1.80im bana tam geliyo diyebilirim. Rahatsizlik verecegini dusunmuyorum.

Bel yastigi hayat kurtariyor, boyun yastigini sadece film izlerken geriye dogru yatirdigimda kullaniyorum.

Gayet memnunum koltuktan, tavsiye ederim.

1.80im bana tam geliyo diyebilirim. Rahatsizlik verecegini dusunmuyorum.

Bel yastigi hayat kurtariyor, boyun yastigini sadece film izlerken geriye dogru yatirdigimda kullaniyorum.

Gayet memnunum koltuktan, tavsiye ederim.
Ayaklarımın altına destek almadan oturabilir miyim onu düşünüyorum, 15'liden daha konforlu sanırım bu ürün?

Hocam hayırlı olsun bende koltuk almayı düşünüyorum FPS oyunları oynuyorum FPS oyuncuları için önerir misiniz uzun kullanımda nasıl rahatsızlık veriyor mu?

Hocam hayırlı olsun bende koltuk almayı düşünüyorum FPS oyunları oynuyorum FPS oyuncuları için önerir misiniz uzun kullanımda nasıl rahatsızlık veriyor mu?
Sağ olun hocam, ben de yoğunlukla Warzone oynuyorum. Hiç rahatsızlık vermedi aksine bundan önce ofis sandalyesi, makam koltuğu çakması bir sandalye ve en sonunda berjer almıştım. Hepsi de bel ağrısı yapıyordu bi yerden sonra. Bunu kullanmaya başladıktan sonra bel ağrım kesildi ve bir daha da hissetmedim. Ortalamanın üstünde terleyen biri olduğumu düşünüyorum ve yaz aylarında az da olsa terleyebiliyorsunuz. Alacaksanız kesinlikle kumaş olanını alın, deriyle su gibi olabilirsiniz 1-2 saate.

Yanitiniz icin teşekkür ederim buyuk ihtimalle bende alacagim.

Yanitiniz icin teşekkür ederim buyuk ihtimalle bende alacagim.
Hayırlı olsun şimdiden sizin için
Hocam özel olmazsa boyunuz ve kilonuz kaç bende böyle bir koltuk arıyorum ama kiloma uygun bir koltuk bulamadım.
1,80 cm / 78 kg
Sitelerinde kilo ve boy için model önerileri var. Kilo konusunda yelpaze epey geniş ancak boy konusunda modellere bakmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…