xDrive Akdeniz vs Hawk Fab vs Hawk Future

bjkworld26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
https://www.amazon.com.tr/Future-Kumaş-Oyuncu-Koltuğu-Siyah/dp/B09TFF3JQG/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=zIZoC&content-id=amzn1.sym.c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e:amzn1.symc.fc11ad14-99c1-406b-aa77-051d0ba1aade&pf_rd_p=c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e&pf_rd_r=KETD22CWCGDVS4T3CFGN&pd_rd_wg=ChRPU&pd_rd_r=da7e03ad-0b8e-41e7-930f-fad1cb01d045&ref_=pd_hp_d_atf_ci_mcx_mr_ca_hp_atf_d&th=1

https://www.amazon.com.tr/xDrive-Akdeniz-Profesyonel-Oyuncu-Koltuğu/dp/B09X76MTVQ/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1BB14AEPMKBUK&dib=eyJ2IjoiMSJ9.XTQ4r9_ClyiWvyRu1BBTxuLHgnR2mLEerOgLQP1bpUWIFDy_yeMCmDz44dkVCZshWxfd0EBsj2QYAaNdYFC3GVKNw83pzsrqqAqbzKJ3r7igiFRolAooWWcY7Npkpi7kPAKe0dqyWcx3NnAYL2zk5B4t7rj1lJD6cku_M21F9aFK3sqBCyF59H1HA1rdnqDHFMK7jeTTcmG4qptfaz-uusXEfzUBX3W4Y7DZNiQ55b-ZKiua89epLeM3L1oNMPAKUN3rXykH1-QHxoGERHgwpTY6qbPKiNDasWOMZswGE_g.fsOU2eqsm-uo95DXGxV64qjiFNxaM96dqqR3ML0jA5w&dib_tag=se&keywords=akdeniz&qid=1723889539&s=home&sprefix=akdeni,home,144&sr=1-5&th=1

https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Oyuncu-Koltuğu/dp/B09QCZB2YC/ref=sr_1_2?crid=3V3HUOU4EDKN3&dib=eyJ2IjoiMSJ9.cueVMfQPwD0gK8EL8w40n1TDUMMam-Xj4iyuL9VpRKCkMB30o_HkTP9xN_Xthus7fYfugj9fLj6zgmU4oGpKZ94hOqR7zzE2QY8XRw5617QtCbTBr_Fw25q7BvWUqmaA3c_whP4To7IeVDEpYNnxo6XjEeKdk8I_zlgnUhkhNlyRa6U7JNooIcFwPz8WQIE0Bfpek5_yo172JEaw6z3Hpt4nd8Y8avdlS_WqESBY8rE-rFmwuAYYi95lVaTPb0xKL6Za6nY4nu3DJ_vg1e9HUCaPt3hrC_KjjyV5Uu3ksSE.gnSsKg6-kGtjqrj2cLPHYMlv-MvhR3BtA1w-ANh60Uo&dib_tag=se&keywords=hawk+fab+v4&qid=1723889585&sprefix=hawk+v,aps,144&sr=8-2&th=1

Arkadaşlar rahat bir koltuk almak istiyorum. xDrive Toryum modeli sipariş vermiştim. Fakat olumsuz yorum çoktu. Küçük, 2D kolçak vs. iptal ettim. Bütçem 10k. Bu 3 koltuk arasında kararsız kaldım. Daha önceden calitte titan TT koltuğum vardı. Görüntü olarak güzel olmasına karşın belimi çok ağrıtıyordu. Sizce bu 3 koltuktan hangisi alınmalı? Piyasada çok fazla koltuk var. Malum fiyatlar uçmuş. Doğru bir tercih yapmak istiyorum. Şansa almak istemiyorum. Uzun süre bilgisayar başında oturan birisiyim. Yeri geliyor bağdaş kuruyorum koltuk üzerinde. Yeri geliyor yatar pozisyonda film izliyorum. Kimisi xDrive alma diyor kimisi Hawk alma diyor. Arada kaldım. Bu koltukları kullanmış birisi yorum yapabilir mi? Hawk future ve xDrive Akdeniz'in fiyatları birbirine yakın. Koçtaş'ta Akdeniz'i deneme fırsatım oldu. Rahat bir koltuğa benziyordu. Tabii ki uzun süre oturmak lazım. Bu fikir belki değişebilir. O yüzden önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

Eğer üçünden birini tercih edeceksen kendi deneyimime dayanarak eğer belirttiğiniz gibi çok uzun saatler pc başında kalıyorsan xDrive Akdeniz öneririm. Çok kalmıyorum rahat olsun diyorsan Hawk future öneririm. FAB V4 ü deneme şansım olmadı. Attığın üç koltuk için önerilerim bunlar. Bütçen 10k olmasaydı yurtdışından kesinlikle Secretlab al derdim.

Eğer üçünden birini tercih edeceksen kendi deneyimime dayanarak eğer belirttiğiniz gibi çok uzun saatler PC başında kalıyorsan xDrive Akdeniz öneririm. Çok kalmıyorum rahat olsun diyorsan Hawk future öneririm. Fab v4'ü deneme şansım olmadı. Attığın üç koltuk için önerilerim bunlar. Bütçen 10k olmasaydı yurt dışından kesinlikle secretlab al derdim.

Hawk future uzun vadede bel mi ağrıtıyor yani?

Hawk future uzun vadede bel mi ağrıtıyor yani?
Çok fazla değil ama evet biraz ağrıtabilir. Yani her koltuk ağrıtır. Sadece Hawk future xDrive Akdenize göre daha çok ağrıtır. Ve xDrive Akdenize göre daha çok terletir. Ama dediğim gibi 4-5 saat kullanımda çok fazla etki edeceğini sanmıyorum. Ekstra olarak Hawk future da rahat rahat bağdaş kuramazsınız. xDrive Akdenizde kurabilirsiniz. Bu arada Hawk FABda fena durmuyor. Geniş ve rahat duruyor ama sadece dış görünüşünden yola çıkarak. Dediğim gibi deneyimleme şansım olmadı Hawk FABı

Son düzenleme:
Hepsiburada'dan 5799 TL'ye Hawk Fab V4 aldım. Arada 4 bin lira gibi bir farkı vermeye değer bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Koltuk gelince yorumlarımı yazarım tekrar.

Koltuk geldi. Kurulumunu yaptım. Görüntü açısından ve rahatlık açısından gerçekten güzel. İlk izlenimlerim olumlu. Eski koltuğum calitte titan TT'den çok daha rahat.

Güncelleme: Koltuk bayağı iyi. Arada kalan arkadaşlara kesinlikle almalarını tavsiye ederim. Future modelinin bunun kadar rahat olacağını zannetmiyorum. xDrive Toryum'u kullanan arkadaşlarda yorumlarda belirtirse sevinirim. Tasarım olarak o da güzeldi. Rahatlık açısından bunun kadar rahat mıdır bilemiyorum.

Son düzenleme:
Hepsiburada'dan 5799 TL'ye Hawk Fab V4 aldım. Arada 4 bin lira gibi bir farkı vermeye değer bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Koltuk gelince yorumlarımı yazarım tekrar.

Koltuk geldi. Kurulumunu yaptım. Görüntü açısından ve rahatlık açısından gerçekten güzel. İlk izlenimlerim olumlu. Eski koltuğum calitte titan TT'den çok daha rahat.

Güncelleme: Koltuk bayağı iyi. Arada kalan arkadaşlara kesinlikle almalarını tavsiye ederim. Future modelinin bunun kadar rahat olacağını zannetmiyorum. xDrive Toryum'u kullanan arkadaşlarda yorumlarda belirtirse sevinirim. Tasarım olarak o da güzeldi. Rahatlık açısından bunun kadar rahat mıdır bilemiyorum.
Hocam boy ve kilonuz kaçtı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı