Xdrive Altay Alınır mı?

Arkadaşlar Xdrive Altay (kumaş) ile Dxracer King arasındayım. Dxracer modelini direkt alıp geçeceğim aslında ama suni deri olmasından ötürü terleme sorunu oluşabileceği beni düşündürüyor. HP Omen Citadel modelini Mediamarkt mağazasında denedim, aslında güzel ancak tam aradığımı bulamadım gibi. Gerçi boyun desteğini boyuma göre ayarlamamış olmamın da bunda payı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe bel ağrılarımdan ötürü biraz esnek, 9 bin diyebiliriz.

Not: 182 cm, 85 kg.

181 cm, 75 kg’ydim. Xdrive’ın bir koltuğuna 5 saat aralıksız oturmuştum internet kafede, kalktığımda o kadar rahat hissediyordum ki. 5 saat boyunca bir gram bir yerimde rahatsızlık, ağrı hissetmedim. (Normalde 15 dakika bi yerde otursam bi yerlerime ağrılar girer). Ama hangi modeldi hatırlamıyorum.

Arkadaşlar xDrive Altay (kumaş) ile dxracer king arasındayım. Dxracer modelini direkt alıp geçeceğim aslında ama suni deri olmasından ötürü terleme sorunu oluşabileceği beni düşündürüyor. HP Omen citadel modelini MediaMarkt mağazasında denedim, aslında güzel ancak tam aradığımı bulamadım gibi. Gerçi boyun desteğini boyuma göre ayarlamamış olmamın da bunda payı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe bel ağrılarımdan ötürü biraz esnek, 9 bin diyebiliriz.

Not: 182 cm, 85 kg.

Tabii ki yine senin kararın ama bir oyuncu koltuğuna veya bir koltuğa o kadar para vermek mantıklı değil yani senin bütçenin bayağı altında olsa da kullandığım koltuğu önerebilirim yine karar senin terleme yaşamadım Mersin'de.

Şok Oyuncu Koltuğu Fiyatları ve İndirimleri | Akakçe

Tabii ki yine senin kararın ama bir oyuncu koltuğuna veya bir koltuğa o kadar para vermek mantıklı değil yani senin bütçenin bayağı altında olsa da kullandığım koltuğu önerebilirim yine karar senin terleme yaşamadım Mersin'de.

Şok Oyuncu Koltuğu Fiyatları ve İndirimleri | Akakçe
Tavsiyeniz için teşekkürler ama haftanın yarısı ofisten, diğer yarısı evden çalışıyorum. Mesai haricinde de ders çalışmak için gene masa başında uzun vakit geçirdiğim oluyor. Yani masa başında çok vakit harcıyorum. O yüzden biraz daha bütçeyi yüksek tutmaya karar verdim.

Tavsiyeniz için teşekkürler ama haftanın yarısı ofisten, diğer yarısı evden çalışıyorum. Mesai haricinde de ders çalışmak için gene masa başında uzun vakit geçirdiğim oluyor. Yani masa başında çok vakit harcıyorum. O yüzden biraz daha bütçeyi yüksek tutmaya karar verdim.
Dediğiniz gibi vaktinizin büyük çoğunluğunu masa başında geçiriyorsanız bütçeyi uygun tutup bir işe yaramamasındansa bütçeyi gerekirse 2 katına çıkarıp gerçekten iş gören bişey almakta fayda çünkü duruş bozukluğundan tutun da boyun düzleşmesine kadar çok fazla kalıcı hasar bırakabiliyor insanda uzun süre oturmak, otururken çektiğin ağrı da cabası.

MSI CH130 denedim, Cougar Armor S denedim, HP Omen Citadel denedim. Bir hayli de araştırdım, sonuç olarak HP Omen Citadel aldım. Almayı düşünen varsa önerim Citadel modeli olur. Diğer çok satan modellere kıyasla 2-3 bin daha fazla verip almaya değer bir koltuk olduğunu düşünüyorum. Xdrive Altay modeli için de çok iyi yorumlar okudum ama yaşadığım şehirde teşhir olarak deneyecek bir mağaza bulamadığım için deneyip memnun kaldığım bir modele yönelmeyi seçtim.

Ben xDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen ALTAY modelini aldım 5 para etmez. ilk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.

Ben xDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen ALTAY modelini aldım 5 para etmez. ilk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.

Edit : Konu ve mesaj silinmediği için yazıyorum.

Firma sorunu çözüp ücret iadesinde bulundu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı