davut032
Decapat
Daha fazla
xDrive Altay koltuğu bende var kumaş gri renkte bel boyun ağrısı için almıştım daha da kötü oldu almazsam sanki daha iyiydi boyum 1.85 70 kiloyum öğrenciyim daha çalışmakta kullanıyorum bilgisayar başında değilim kitap başındayım dik bir şekilde oturunca çok boyun ağrıtıyor diktirmeye çalışınca belimin arkasında boşluk oluyor bel desteği kuyruk sokumuna etki ediyor bel çukuruna kapatmakta iyi değil paramı boşa vermişim gibi hissediyorum
xDrive Altay koltuğu bende var kumaş gri renkte bel boyun ağrısı için almıştım daha da kötü oldu almazsam sanki daha iyiydi boyum 1.85 70 kiloyum öğrenciyim daha çalışmakta kullanıyorum bilgisayar başında değilim kitap başındayım dik bir şekilde oturunca çok boyun ağrıtıyor diktirmeye çalışınca belimin arkasında boşluk oluyor bel desteği kuyruk sokumuna etki ediyor bel çukuruna kapatmakta iyi değil paramı boşa vermişim gibi hissediyorum.
xDrive Altay koltuğu bende var kumaş gri renkte bel boyun ağrısı için almıştım daha da kötü oldu almazsam sanki daha iyiydi boyum 1.85 70 kiloyum öğrenciyim daha çalışmakta kullanıyorum bilgisayar başında değilim kitap başındayım dik bir şekilde oturunca çok boyun ağrıtıyor diktirmeye çalışınca belimin arkasında boşluk oluyor bel desteği kuyruk sokumuna etki ediyor bel çukuruna kapatmakta iyi değil paramı boşa vermişim gibi hissediyorum.