xDrive Anka kumaş alınır mı?

Bütçe
8000-12000 hatta 15000 ne kadar olabilir

Katliam00

Femtopat
xDrive Anka kumaş almayı düşünüyorum sorunları neler, deneyiminiz nasıl, 177 boyundayım bel boyun desteği uyar mı, siz ne sorunlar yaşadınız nasıl çözümler buldunuz. Bunu önermiyorsanız bu fiyat bandında uzun ömürlü 6-7 yıl kullanılabilecek, 4-10 saat kullanıma dayanabilecek, konforlu bir öneriniz var mı? (indirimliyken alacağım)
xDrive Anka Professional Gaming Chair Fabric Gray - xDrive Anka profesyonel oyuncu koltuğu kumaş gri.

xDrive Anka kumaş almayı düşünüyorum sorunları neler, deneyiminiz nasıl, 177 boyundayım bel boyun desteği uyar mı, siz ne sorunlar yaşadınız nasıl çözümler buldunuz. Bunu önermiyorsanız bu fiyat bandında uzun ömürlü 6-7 yıl kullanılabilecek, 4-10 saat kullanıma dayanabilecek, konforlu bir öneriniz var mı? (indirimliyken alacağım)
xDrive Anka Professional Gaming Chair Fabric Gray - xDrive Anka profesyonel oyuncu koltuğu kumaş gri.

Benim önerim hocam bu.

Yaklaşık 4-5 aydır xDrive Anka Kumaş modelini kullanıyorum, çok ufak gıcırtı dışında bir problemle karşılaşmadım.
o gıcırtıları youtube birkaç videoda bahsediyorlardı xdrive sitesinde satılan 3lü temizlik kiti içerisindeki yağı her ay kullanınca ses geçiyormuş şuanda bende yaklaşık 7 8 yıldır kullandığım bir çalışma masası ve beraberinde ufak bir ofis koltuğu var vidaları gevşiyor sürekli ses çıkarıyodu o yüzden ses benim için sorun olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı