xDrive Anka memnun eder mi?

Sağolasın hocam ben de üstündeyim şuanda ama pek hoşuma gitmedi gibi. Durduğu yerde sağa sola hafif de olsa sallanması canımı sıktı. Bir kaç gün daha oturup beğenmezsem iade edeceğim.
benımde sallanıyorda o kadar buyuk bı sorun degılk bence

@Kwox12 @AlperenKara hala kullanıyor musunuz, bende kumaş olan versiyonundan sipariş geçmeyi düşünüyorumda.
Hocam ben birkaç gün kullanıp iade ettim xDrive Anka'yı. Hem sallanmasından şikayetçiydim hem de kalıplı birisi olduğum için oturma alanı kenarlarından bacaklarımı rahatsız ediyordu. Ayrıca sırt kısmı da uzun süre yaslandığımda rahatsız etti. Bunlar kişisel sorunlar da olabilir tabi ama ben şu anda Seduna Thunder Pro Fab kumaş modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Bakmak isterseniz aşağıya linkini bırakıyorum.

Hocam ben birkaç gün kullanıp iade ettim xDrive Anka'yı. Hem sallanmasından şikayetçiydim hem de kalıplı birisi olduğum için oturma alanı kenarlarından bacaklarımı rahatsız ediyordu. Ayrıca sırt kısmı da uzun süre yaslandığımda rahatsız etti. Bunlar kişisel sorunlar da olabilir tabi ama ben şu anda Seduna Thunder Pro Fab kumaş modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Bakmak isterseniz aşağıya linkini bırakıyorum.
selam sizin iade ettiğiniz model xDrive Anka mı yoksa xDrive Anka bussines mı. ben kenarları bacaklarımı rahatsız etmesin diye anka bussines sipariş ettimde o yüzden sormak istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı