xDrive fırtına alınır mı?

• Konuyu başlatan Efems
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 88
  • Görüntüleme 5.346
Gereksiz pahalı buldum.
Hocam gerçekten müşteri temsilcisi olsa daha az ilgilenirdi çok teşekkür ederim gerçekten ama ne kadar teşekkür etsem size hakkınızı helal edin vallahi.
Ne demek hocam helal olsun, rica ederim. Yok aslında gereksiz pahalı değil. Hoş görüntü katıyor. Tabi koltuğu siz kullanacaksınız ben değil.

Ayaklarına çizgi şerit eklenebiliyormuş 99 TL farkla. Gereksiz gibi ama o. O var tek başka bakabileceğiniz.

186 boy - 90 kiloyum, 3 yıldır fırtına modelini kullanıyorum, en ufak sorun yaşamadım, çok memnunum. Yazın çok sıcak havalarda biraz terletebiliyor deri olduğundan ( benim için pek sorun değil ). Oldukça konforlu ve sağlam bir koltuk. Bel ve boyun desteği de iş görüyor.

186 boy - 90 kiloyum, 3 yıldır fırtına modelini kullanıyorum, en ufak sorun yaşamadım, çok memnunum. Yazın çok sıcak havalarda biraz terletebiliyor deri olduğundan ( benim için pek sorun değil ). Oldukça konforlu ve sağlam bir koltuk. Bel ve boyun desteği de iş görüyor.
Hocam arkadaş kararını verdi aslında ama tabii ki burada her üyenin görüşleri değerli bizim için.

Ne demek hocam helal olsun, rica ederim. Yok aslında gereksiz pahalı değil. Hoş görüntü katıyor. Tabii koltuğu siz kullanacaksınız ben değil.

Ayaklarına çizgi şerit eklenebiliyormuş 99 TL farkla. Gereksiz gibi ama o. O var tek başka bakabileceğiniz.

Hocam bellirli bir nickim olmadığı için koymadım.
Hocam masaj yastığı alacağım onun yerine(+800 TL ile tabii ki).

Hocamın da dediği gibi kararımı verdim sağ olun görüşlerinizi bildirdiğiniz için.

Hocam arkadaş kararını verdi aslında ama tabii ki burada her üyenin görüşleri değerli bizim için.

Hocamın da dediği gibi kararımı verdim sağ olun görüşlerinizi bildirdiğiniz için.

Mesajların tamamını okumamıştım kusura bakmayın. Kafa karıştırmış gibi olmasın. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Anlamadım hocam?

Koltukla beraber masaj yastığı mı veriyorlar yani?
Evet.

Screenshot_2023-10-30-13-49-07-971_com.android.chrome-edit.jpg

Bundan bahsediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı