İnceleme xDrive Kasırga incelemesi

Sırt kısmı mekanizma kitliyken yaslanırken cok az esneme yapıyor mu?
Çok ufak bir esneme var, milimetrik diyebilirim. Ben kilitlemiyorum sallanarak kullanıyorum ama rahatsız edici değil bence.

Evet cok hafif bir mekanizma boslugundan dolayi sanirim esneme yapıyor sadece bende mi oluyor diye merak etmiştim.
Anlıyorum hocam, muhtemelen üretimden kaynaklı ufak bir esneme var. Bence pek önemli değil ama rahatsızlık duyuyor olabilirisiniz elbette. İyi forumlar dilerim.

Anlıyorum hocam, muhtemelen üretimden kaynaklı ufak bir esneme var. Bence pek önemli değil ama rahatsızlık duyuyor olabilirisiniz elbette. İyi forumlar dilerim.

Sordum firmaya bu modelin hepsin de esneme varmış. Sende de oluyormus. Zaten ben sadece bende mi oluyor diye merak etmiştim. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam resimli olursa çok iyi olur.
Hocam aşağıdaki görselde tüm detaylar verilmiş, xDrive'ın kendi ölçüleri. Daha doğru olur diye bunu atmak istedim, yine de isterseniz kendim de çekebilirim. Ayrıca başka sorunuz varsa da yanıtlayabilirim. İyi forumlar dilerim.

Sağ ol hocam yardımcı oldu ben baya kalıplı bir adamım 40cm oturak genişliği bana dar gelir muhtemelen yardımın için Teşekkür ederim.

Sağ ol hocam yardımcı oldu ben baya kalıplı bir adamım 40cm oturak genişliği bana dar gelir muhtemelen yardımın için Teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. Tufan modeline bakabilirsiniz genişliği 59cm. Benzer şekilde 1453'te de 53 cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…