xDrive mi yoksa Hawk Fab V3 mü?

Hocam bugün 22:00 Da hawk Fab v6 indirime giricek indirimiz hali 7 bin tl saat 22:00'da indirim uygulanacak bende indirimde hali hazırda gelicekken onu alın

Hocam peki güvenilir mi sıfır yolladılarına emin miyiz?

Evet sıfır ürün yolluyorlar zaten gamin gecesinde satılan ürünler'i markalar göndeiyor İncehesap'a o koltuğu Hawk kendi İncehesap'a gönderiyor İncehesap'ta bize gönderiyor sıfır kapalı kutu ve garantili faturalı.

Hocam peki güvenilir mi sıfır yolladılarına emin miyiz?
Daha önce klavye aldım güvenilir.

Bende SSD bakıyorum aynı zamanda koltuk alacağım bütçem seninle aynı belki biraz daha yükseltebilirim lakin bu fiyatlara güzel koltuk bulamadım ofis koltuğu alıcam.

Daha önce klavye aldım güvenilir.

Bende SSD bakıyorum aynı zamanda koltuk alacağım bütçem seninle aynı belki biraz daha yükseltebilirim lakin bu fiyatlara güzel koltuk bulamadım ofis koltuğu alacağım.

Bende ofis koltugu var ama cok ses cıkartıyor ve rahatsız biraz 6500 7000e rahat koltuk bakıyorum bulamaz mıyım sence + klavyede bakıyorum 1200 de ona ayırdım öğrenciyiz mecbur bu kadar ayırabiliyorum.

Bende ofis koltugu var ama cok ses cıkartıyor ve rahatsız biraz 6500 7000e rahat koltuk bakıyorum bulamaz mıyım sence + klavyede bakıyorum 1200 de ona ayırdım öğrenciyiz mecbur bu kadar ayırabiliyorum.

Bu Gaming gecesinde güzel indirim olursa belki kalan parayı klavyeye ayırdıgın bütçeye koyarsın
Klavye olarak da indirime girecek bu var ne kadar düşer bilmiyorum

Hawk future geçen ay 6500 civarına düşmüştü onu tekrar yakalasam alırım ama olmazzsa ikea markus stok bekliyorum gelirse onu alıcam. Klavye olarak mekanik mi embran mı istiyorsun.

Bu Gaming gecesinde güzel indirim olursa belki kalan parayı klavyeye ayırdıgın bütçeye koyarsın.
Klavye olarak da indirime girecek bu var ne kadar düşer bilmiyorum.

Hocam bu bende var ben begenmiyorum bunu red Switch alacağım.

Hawk future geçen ay 6500 civarına düşmüştü onu tekrar yakalasam alırım ama olmazzsa IKEA markus stok bekliyorum gelirse onu alacağım. Klavye olarak mekanik mi embran mı istiyorsun.

Mekanik.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı