xDrive oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
7000

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar. Amazon satıcı almak istiyorum.
En ergonomik ve ortopedik; sırt, boyun ağrıları ve skolyoz olan kişiler için en sağlıklı, en rahat uzun saatler için koltuk önerir misiniz?
Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum ama artık sağlığım için bir koltuk almak istiyorum.
Rica ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun, doğru yönlendirilmek istiyorum.
Arkadaşlar 3 aydır koltuk konusunda karar veremedim. Tekrar indirime girmiş, sizce hangisini almalıyım?
Şöyle bir şey de buldum, en konforlu ve rahat olanı istiyorum.

Son düzenleme:
Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar. Amazon satıcı almak istiyorum.
En ergonomik ve ortopedik; sırt, boyun ağrıları ve skolyoz olan kişiler için en sağlıklı, en rahat uzun saatler için koltuk önerir misiniz?
Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum ama artık sağlığım için bir koltuk almak istiyorum.
Rica ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun, doğru yönlendirilmek istiyorum.
Arkadaşlar 3 aydır koltuk konusunda karar veremedim. Tekrar indirime girmiş, sizce hangisini almalıyım?
Şöyle bir şey de buldum, en konforlu ve rahat olanı istiyorum.

Hocam aslında Tarsus bu fiyata çok iyi daha önce görmüş olsaydım Tarsus alırdım.

Hocam aslında Tarsus bu fiyata çok iyi daha önce görmüş olsaydım Tarsus alırdım.

Açılan konulara baktım, daha önce de konu açtım ama önermeyenler de var. Özellikle kafa desteği yok gibi bir şey. Dik durmakta yardımcı olur mu ki , 1.80 boy

Tarsus ve anka/hira/15'li Plus aynı fiyat olsa yine de Tarsus alır mıydın?
En ergonomik, ortopedik ve konforlu olanı istiyorum sağlığım için.
Biri ofis koltuğu, diğerleri oyuncu koltuğu. Rahat ve sorunsuz olanı istiyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı