xDrive oyuncu koltuğu ayağı önerisi

İgito

Centipat
2 hafta önce xDrive anka oyuncu koltuğu elime ulaştı fakat site açıklamasında gösterilen poliamid ayak yerine metal ayak geldi. Bende 2 gün önce müşteri hizmetlerinden poliamid ayak gönderilmesini istedim ve onlarda kabul edip göndereceklerini ve benim de metal ayağı geri onlara göndermemi istediler. Sizce bu şekilde iyi yapmış mıyım yoksa metal ayak poliamid ayaktan daha mı iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
şuan sipariş aşamasında sırf plastik ayak diye iade etsem mi bunu düşünüyorum. hafif bir ayakmı sallanıyormu siz memnunmusunuz biraz koltuk hakkındaki deneyimlerinizi aktarabilirmisiniz.
hocam dün ulaştı elime poliamid ayak ve metal ayakla aralarında nerdeyse kalınlık olarak 2 katı fark var metal incecik kaldı diyebilirim o kadar yani ve sanki demir döküm gibi poliamid ben baya sevdim hiç iptal etmeyin bence siparişi

akşam eve gittiğimde ikisinin fotosunu atayım buraya farkı görün sizde

hocam dün ulaştı elime poliamid ayak ve metal ayakla aralarında nerdeyse kalınlık olarak 2 katı fark var metal incecik kaldı diyebilirim o kadar yani ve sanki demir döküm gibi poliamid ben baya sevdim hiç iptal etmeyin bence siparişi

akşam eve gittiğimde ikisinin fotosunu atayım buraya farkı görün sizde
Valla foto atarsan burdan çok memnun olurum. Beni tedirgin eden plastik bir malzeme koltuk balon gibi devrilmesin sağa sola benim şuan kullanmakta oldugum vertagear sl5000 serisi çok sağlam koltuk.ayaklarıda çok ciddi anlamda kalın metalden yapılmış elimdekinden daha kötü birşey gelirse üzülürüm :)

Valla foto atarsan burdan çok memnun olurum. Beni tedirgin eden plastik bir malzeme koltuk balon gibi devrilmesin sağa sola benim şuan kullanmakta oldugum vertagear sl5000 serisi çok sağlam koltuk.ayaklarıda çok ciddi anlamda kalın metalden yapılmış elimdekinden daha kötü birşey gelirse üzülürüm :)
iki ayakta fotoğraftaki gibi hocam kesinlikle poliamid ayal daha kalın ve daha oturaklı duruyor ve sağlam hissettiriyor. poliamide tık tık diye vurunca demir döküm sesi geliyor resmen metal bildiğimiz gibi zaten

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-27_215000681-min.png
    resim_2024-11-27_215000681-min.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 95
  • resim_2024-11-27_215004975-min.png
    resim_2024-11-27_215004975-min.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 81
  • resim_2024-11-27_214956097-min.png
    resim_2024-11-27_214956097-min.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 81
iki ayakta fotoğraftaki gibi hocam kesinlikle poliamid ayal daha kalın ve daha oturaklı duruyor ve sağlam hissettiriyor. poliamide tık tık diye vurunca demir döküm sesi geliyor resmen metal bildiğimiz gibi zaten
Sağol kardeşim demir ayak çok kalitesiz duruyor. umarım koltuk tırişko değildir. nasıl gıcırtı vs sorunu yaşadın mı hiç. kaliteli duruyormu sendeki model.

Sağol kardeşim demir ayak çok kalitesiz duruyor. umarım koltuk tırişko değildir. nasıl gıcırtı vs sorunu yaşadın mı hiç. kaliteli duruyormu sendeki model.
aynen demir ayak döküm değil zaten saç malzeme yan yana koyunca direk inceliği belli etti hocam. koltuktan memnunum hiçbir sıkıntısı yok gayette kaliteli duruyor koltuk sadece beşik modunda sallanırken sadece düz konumdayken yaslanıp arkaya doğru yatarken minicik bir açıda viyyk diye gıcırtı ses geliyor teknik destek wd-40 ile belli kısımlara sıkmamı istedi onu deneyecem büyük ihtimalle geçer geçmezsede teknik destek ekibine yazarım ilgileniyorlar zaten benim sıkıntım olmadı iletişim konusunda.

Anka'dan memnun musunuz koltuk bakıyorum
ben memnunum ama kumaş koltuk olarak biraz sert süngerleri var onu belirteyim ama uzun vadede yassılaşma payı düşük gibi duruyor normal süngerlere göre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı