xDrive Tarsus alınır mı?

Makaleler
1
Sağlam 2 3 sene götürecek ofis/oyuncu koltuğu arıyorum. 184-88 kg. Bu alınır mı? Veya başka öneriniz var mı? Bütçe maksimum 6K.

Sağlam 2 3 sene götürecek ofis/oyuncu koltuğu arıyorum. 184-88 kg. Bu alınır mı? Veya başka öneriniz var mı? Bütçe maksimum 6K.
İkea markus ile bunun karşılaştırması var bence alınabilir bir ürün fiyatı da iyi. İdefix de 5800 ve 6 vade farksız taksit var. xDrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu Kumaş Gri - idefix
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkea markus ile bunun karşılaştırması var bence alınabilir bir ürün fiyatı da iyi. İdefix de 5800 ve 6 vade farksız taksit var. xDrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu Kumaş Gri - idefix
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok teşekkürler tam da taksit arıyordum. İdefix güvenilir dimi? Bir de bu fiyatlara oyuncu koltuğu almayı saçma buluyorum sizce doğru mu?

Hocam çok teşekkürler tam da taksit arıyordum. İdefix güvenilir değil mi? Bir de bu fiyatlara oyuncu koltuğu almayı saçma buluyorum sizce doğru mu?

İdefix güvenilir. Satıcı da XDrive'ın kendisi zaten. xDrive bayisine gidip bu koltuk ile bu fiyat bandındaki oyuncu koltuklarını karşılaştırsanız daha iyi olur.

Hocam konuyu tekrar aktif ediyorum ama almadiysaniz size bir tavsie vereyim ben 1.88 boyunda 91 kg bir adamim bana gore boyun yatsigi vs tam oluyor fakat koltugun en yuksek seviyesi cok aşağıda kalıyor kolacak bakimindan iyi, benim bacak boyum uzun oldugu icin rahat edemedim satmayi dusunuyorum.

Selam bende bugün bu ürünü aldım acaba hala kullanıyor musunuz koltuk da bir sıkıntı var mı?

Hocam yazdığım gibi koltukta herhangi bir sıkıntı yok ama dedigim ozellikler hala gecerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı