xDrive toryum alınır mı?

ömer uzunu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba xDrive toryum alınır mı? Rahat mı kullanan varsa iyi ve kötü yanlarını yazabilir mi? Bir de başka hangi koltugu önerirsiniz bütçe 6000 boy 167 kilo 52.

Merhaba, toryum xdrive 'ın en ekonomik modeli. ayaklar bile plastik. o paraya kesinlikle değmez. exvega andromeda modeli şu an tam fiyat performans xdrive daki karşılığı xdrive kasırga modeli.

Merhaba, toryum xdrive 'ın en ekonomik modeli. ayaklar bile plastik. o paraya kesinlikle değmez. exvega andromeda modeli şu an tam fiyat performans xdrive daki karşılığı xdrive kasırga modeli.
Andromeda almayi düşünüyordum.Şikayetvar’da markanın yorumlarını okuyunca çok soğudum.Hawk fab v5 aldım.Vade farksız taksit avantaji da var iyi seçenek.

Garanti ve firmanin tavırları da sıkıntılı.Umarim sizde sorun olmaz güle güle kullanın.

Bana göre exvega hakkında bir karalama çalışması yapılmış ve algı oluşturulmuş. Bununla ilgili bir rehber hazırlamıştım o rehber dahilinde bilinen firmaların hepsine ulaşmaya çalışmıştım. sadece exvega ve hawk ilgilenmişti. Tavır konusunda sıkıntılı olan zio ve xdrive dır. Dilerseniz benim yaptığım gibi arayarak deneyebilirsiniz. xdrive neredeyse '' he '' diyerek telefon açıyor.

Bana göre Exvega hakkında bir karalama çalışması yapılmış ve algı oluşturulmuş. Bununla ilgili bir rehber hazırlamıştım o rehber dahilinde bilinen firmaların hepsine ulaşmaya çalışmıştım. Sadece Exvega ve hawk ilgilenmişti. Tavır konusunda sıkıntılı olan zio ve XDrive'dır. Dilerseniz benim yaptığım gibi arayarak deneyebilirsiniz. xDrive neredeyse " he " diyerek telefon açıyor.

Hocam bende şöyle düşünüyorum Exvega da koltuklara bayağı özelleştirmeler var ve adamalr sipariş verince yapiyorlar koltuklari bu yüzden bu da bence uzun sürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı