XDrive Toryum alınır mı?

Makaleler
1
Merhaba, bir süredir koltuk bakıyorum uygun fiyatlı. Seduna Thunder Pro Fab ve IKEA Markus arasında gidip geliyordum ancak xDrive Toryum modelinin Amazon'da 4999 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce alınır mı? Almaya değer mi? Bahsettiğim diğer koltuklar daha mı mantıklı? Şimdiden teşekkürler.

Markus fiyatı eşit olsa markus alınır, arada 4K fark vardı en son. Ben Hawk Fab aldım bel desteği kötüydü netten sırt minderi aldım iyi oldu, 2 senedir kullanıyorum sadece geri esnedi sadece. Ofis sandalyesi kategorisinde bakman daha iyi olur bence gamer ürünleri çok da konforlu sayılmaz orta segmentte.

Markus fiyatı eşit olsa markus alınır, arada 4K fark vardı en son. Ben Hawk Fab aldım bel desteği kötüydü netten sırt minderi aldım iyi oldu, 2 senedir kullanıyorum sadece geri esnedi sadece. Ofis sandalyesi kategorisinde bakman daha iyi olur bence gamer ürünleri çok da konforlu sayılmaz orta segmentte.
Markus fiyatı aynı olsa hiç düşünmeden çok önceden almıştım ama 8500 TL biraz yüksek ya :/ Ofis sandalyesi olarak da en iyi seçenek Seduna Thunder Pro gibi gözüküyor ama hiç emin olamadım, almakla almamak arasındayım, pişman edeceği konusunda endişeliyim.

Markus fiyatı aynı olsa hiç düşünmeden çok önceden almıştım ama 8500 TL biraz yüksek ya :/ ofis sandalyesi olarak da en iyi seçenek seduna thunder Pro gibi gözüküyor ama hiç emin olamadım, almakla almamak arasındayım, pişman edeceği konusunda endişeliyim.

Bende markus kargo ücreti 500 civarı istiyordu diye gidip Hawk almıştım fiyatları aynıdı :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı