Çözüldü Meslek lisesinde bölümün sınavından kalınırsa sorumlu olarak geçilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tugisbey

Centipat
Daha fazla  
Meslek lisesinde okuyorum. Bölümümün sınavından kalırsam sınıfta mı kalıyorum yoksa sorumlu olarak geçiyor muyum? Bilen varsa aydınlatabilir mi?

Çözüm
Sorumlu geçiyorsun. Meslek dersi/baraj ders olmasaydı tek dersten kalınca sorumlu bile olmazdın, ancak bölümünle alakalı alan dersi olduğu için sorumlu oluyorsun.

Başka sorun var mı? @Tugisbey
Meslek lisesinde okuyorum. Bölümümün sınavından kalırsam sınıfta mı kalıyorum yoksa sorumlu olarak geçiyor muyum? Bilen varsa aydınlatabilir mi?

Mezun olamazsın. Seneye tekrar sınava girersin eğer 12.sınıf isen sınava mezun olamazsın okul bittikten sonra sınava girmen gerekiyor diye biliyorum.

Meslek biteli 3 yil oluyor ben 10. Siniftayken koca koca 20+ yasinda adamlar okula gelip gelip giderlerdi hocam gecirin hocam gecirin diye cunku bolum dersleri, Edebiyat fln baraj ders oldugu ve kaldiklari icin sinav vermeleri gerekiyordu, sinavi da gecemiyorlardi.

Sinifi geciyorsun ama sorumlu geciyorsun, okulda takvimler oluyor o gun gidip sinavina giriyorsun gecersen geciyorsun gecemezsen yine sinifi gecersin ama arkadan geliyor, girmen lazim. Mezun etmez yoksa.

Eminiz değil mi hocam 9 saatlik bir alan dersi.
Kültür dersleride var tabii.
Eminiz hocam, alan dersinden kalınca sorumlu geçersiniz. Diğer arkadaşların da dediği gibi 12. sınıf sonuna kadar sorumluluk dönemlerinde vermeniz gerekir, yoksa mezun sayılmazsınız.

Soru işaretiniz giderildiyse beğeni bırakırsanız sevinirim hocam. @Tugisbey

Son düzenleme:
Eminiz hocam, alan dersinden kalınca sorumlu geçersiniz. Diğer arkadaşların da dediği gibi 12. sınıf sonuna kadar sorumluluk dönemlerinde vermeniz gerekir, yoksa mezun sayılmazsınız.

Soru işaretiniz giderildiyse beğeni bırakırsanız sevinirim hocam. @Tugisbey

Teşekkürler hocam sadece arkadaşlarım alan dersinden kalırsan sınıfta kalırsın diye anlattı umarım korkutmak içindir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı