xDrive vs callite vs. seduna

• Konuyu başlatan Edwick
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.493

Edwick

Centipat
Yer
.
Daha fazla  
Meslek
10.Sınıf öğrencisi
Sizce hangisi daha iyi marka? Hangisinden koltuk almalıyım seduna ya çok ses çıkarıyor diyorlar. xDrive ise gereksiz pahalı diyorlar. Callite hakkında fazla yorum duymadım.

Sizce hangisi daha iyi marka? Hangisinden koltuk almalıyım seduna ya çok ses çıkarıyor diyorlar. xDrive ise gereksiz pahalı diyorlar. Callite hakkında fazla yorum duymadım.

Ben xDrive kullanıyorum ben de calitte ve xDrive arasında kalmıştım bunu seçtim oldukça memnunum ancak bel yastığı ve boyun yastığını çıkardım onun yerine büyük bir yastık kullanıyorum yoksa sırtım çok ağrıyor boyumdan dolayı sanırsam.

186 78 kiloyum xdrive akıncı ve sancak modellerinde baktım fakat hiçbirinde stok yok. calitte viper vpx veya remix mx almayı düşünüyorum sizce nasılsıdır

Bende xDrive Fırtına modelini kullanıyorum. Callite ve xPrime da artık yüksekten uçuyor xDrive ile hemen hemen aynılar, uzun uzun sebebleri ile yazmak isterdim fakat xDrive almanızı öneririm,almadan önce kilo ve özellikle kalça genişliğinizi hesaba katınki sorun yaşamayın, oturma alanı genişliklerine bakmadan koltuk almanızı önermem.

Aslında hawk markasına da bakabilirsiniz. Biraz daha ucuz fiyata çok güzel ürünleri var ve isterseniz boyun yastığına isim yazdırabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı