xDSL ile ISS altyapı bilgisi farklı

VDSL olarak boş port varsa sistemin önerisi üzerine bu bilgi size aktarılır.

ADSL üzerinden VDSL port üzerine geçiş sağlayacaksınız 24 Mbps üzeri bir paket seçiminde.

Ancak Netspeed önermem. Müşteri hizmetlerindeki çalışanların çoğu iyi. Ancak arkasında çözüm sunan bir yapı kesinlikle yok. Ciddi sorunlar yaşadığınız aman neyin ne olduğu çok net ortaya çıkıyor.

Milleni.com fiyatları diğer firmalara göre biraz daha yüksek.

Turknet şansın varsa iyi.

Comnet veya Gıbırnet aklına yatarsa geç araştırıp.

Ben hala ISS araştırmasındayım. Büyük bir ihtimalle Türk Telekom tarafına geri dönüş yapacağım 24 ay sözleşmeyle. 90 gün süresi sınırın kalkmasını bekliyorum.

VDSL olarak boş port varsa sistemin önerisi üzerine bu bilgi size aktarılır.

ADSL üzerinden VDSL port üzerine geçiş sağlayacaksınız 24 Mbps üzeri bir paket seçiminde.

Ancak Netspeed önermem. Müşteri hizmetlerindeki çalışanların çoğu iyi. Ancak arkasında çözüm sunan bir yapı kesinlikle yok. Ciddi sorunlar yaşadığınız aman neyin ne olduğu çok net ortaya çıkıyor.

Milleni.com fiyatları diğer firmalara göre biraz daha yüksek.

Turknet şansın varsa iyi.

Comnet veya Gıbırnet aklına yatarsa geç araştırıp.

Ben hala ISS araştırmasındayım. Büyük bir ihtimalle Türk Telekom tarafına geri dönüş yapacağım 24 ay sözleşmeyle. 90 gün süresi sınırın kalkmasını bekliyorum.
Kusura bakmayın geç oldu ama 10 TL fazla sadece Milleni.com'da. TT'ye çok para veriyoruz 15/1 alıyorum. Port gelince muhtemelen onlardan birine geçeceğim. Şikayet var üzerinde en iyi onlar olmuş bunlar arasında. TurkNet dipleri görüyor.

Kusura bakmayın geç oldu ama 10 TL fazla sadece Milleni.com'da. TT'ye çok para veriyoruz 15/1 alıyorum. Port gelince muhtemelen onlardan birine geçeceğim. Şikayet var üzerinde en iyi onlar olmuş bunlar arasında. TurkNet dipleri görüyor.

Türk Telekom şu an için bireysel abonelikte 108 TL 50 Mbps hız veriyor. 130 TL civarı 100 Mbps.
24 ay sözleşme şartıyla.

Size şunu söylemeden geçmeyim. Türk Telekom şu an sorunlu portları veriyor diğer firmalara.
Bu sebeple ben büyük bir ihtimalle geri geçeceğim Türk Telekom'a. Ancak 3 ay sınır yüzünden geri dönemiyorum.

Evde ve işte Netspeed abonesiyim ve illallah ettim artık.
Evdeki altyapım görünmez hale geldi ve onu dahi geri getiremiyorum Türk Telekom'a Netspeed sağolsun.

Türk Telekom şu an için bireysel abonelikte 108 TL 50 Mbps hız veriyor. 130 TL civarı 100 Mbps.
24 ay sözleşme şartıyla.

Size şunu söylemeden geçmeyim. Türk Telekom şu an sorunlu portları veriyor diğer firmalara.
Bu sebeple ben büyük bir ihtimalle geri geçeceğim Türk Telekom'a. Ancak 3 ay sınır yüzünden geri dönemiyorum.

Evde ve işte Netspeed abonesiyim ve illallah ettim artık.
Evdeki altyapım görünmez hale geldi ve onu dahi geri getiremiyorum Türk Telekom'a Netspeed sağolsun.
Bireysel nasıl oluyor? Ev için kullandığımız bireysel oluyor değil mi? Zaten 50 veremeyecek ama 50 olan paket hoşuma gitti.

Bireysel nasıl oluyor? Ev için kullandığımız bireysel oluyor değil mi? Zaten 50 veremeyecek ama 50 olan paket hoşuma gitti.

Aynen evler bireysel oluyor. Ancak Şahıs firması sahibi olsan dahi eve kurumsal abonelik açabiliyorsun.

35 Mbps paket kullanmayı planlıyorsanız eğer fiyat bilgisi alın. 10, 15 TL daha az çıkacaktır.

Altyapın kurtarıyorsa 50 Mbps al derim 8 Mbps upload için.

Düzeltme ekliyorum. ADSL port üzerinden VDSL sonuç değerlendirmesi yanlış olacaktır.
VDSL port üzerine geçiş sonrası durum daha farklı sonuç çıkabilir.

İş yerimde 35 Mbps hızla başladım paket 24 Mbps olandı. Şu an 90 Mbps altyapı var en az 75 Mbps paket var ama 50 Mbps'e sabit SNR sorunu yüzünden.

Türk Telekom firmasında SNR sorunu yaşamazken Netspeed üzerinde yaşıyorum. Bunu da ayrıca belirteyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı