Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 23 Mart 2018 #101 Yeni kedi emojileri çok güzel olmuş. Ek olarak benim fark ettiğim bir eksik şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yeni kedi emojileri çok güzel olmuş. Ek olarak benim fark ettiğim bir eksik şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2018 #102 Handsome Reis dedi: Yeni kedi emojileri çok güzel olmuş. Ek olarak benim fark ettiğim bir eksik şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunu ben de sormuştum ve XenForo ekibine ilettiklerini söylediler. Sanırım XenForo ile ilgili bir şey değilmiş. Bakın:
Handsome Reis dedi: Yeni kedi emojileri çok güzel olmuş. Ek olarak benim fark ettiğim bir eksik şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunu ben de sormuştum ve XenForo ekibine ilettiklerini söylediler. Sanırım XenForo ile ilgili bir şey değilmiş. Bakın:
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 24 Mart 2018 #103 Sitede aşırı bir yavaşlık söz konusu geçişlerde 10-15 saniyeye yakın bekliyorum. Diğer sitelerde deneme yaptım. Sadece siteye özel bu sorun.
Sitede aşırı bir yavaşlık söz konusu geçişlerde 10-15 saniyeye yakın bekliyorum. Diğer sitelerde deneme yaptım. Sadece siteye özel bu sorun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Mart 2018 #104 26318 dedi: Sitede aşırı bir yavaşlık söz konusu geçişlerde 10-15 saniyeye yakın bekliyorum. Diğer sitelerde deneme yaptım. Sadece siteye özel bu sorun. Genişletmek için tıkla... Bu yer yer olan bir sorun ve farkındayız. Buna sebep olan eklentiyi de tespit edip geliştiricisine ilettik.
26318 dedi: Sitede aşırı bir yavaşlık söz konusu geçişlerde 10-15 saniyeye yakın bekliyorum. Diğer sitelerde deneme yaptım. Sadece siteye özel bu sorun. Genişletmek için tıkla... Bu yer yer olan bir sorun ve farkındayız. Buna sebep olan eklentiyi de tespit edip geliştiricisine ilettik.
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2018 #105 Konuların başlığına yeni ikonlar gelmiş. Çözülen konular yeşil çözülmeyenler kırmızı ile gösteriliyor. Ve konuda en iyi cevap seçilmişse elmas simgesi oluyor. Güzel olmuş .
Konuların başlığına yeni ikonlar gelmiş. Çözülen konular yeşil çözülmeyenler kırmızı ile gösteriliyor. Ve konuda en iyi cevap seçilmişse elmas simgesi oluyor. Güzel olmuş .
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.063 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 24 Mart 2018 #106 Mouse'u bildirim butonuna gelince bildirim penceresi açılsın. Bu önceki temada var idi yeniden gelsin.
Mouse'u bildirim butonuna gelince bildirim penceresi açılsın. Bu önceki temada var idi yeniden gelsin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Mart 2018 #107 Bu yeni sürüm ile gelen bir tasarım değişikliği maalesef. Eski haline döndürülmesi şimdilik pek olası değil.
Bu yeni sürüm ile gelen bir tasarım değişikliği maalesef. Eski haline döndürülmesi şimdilik pek olası değil.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 24 Mart 2018 #108 Sayfa başlıklarında "Page" yazıyor.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 24 Mart 2018 #109 fozbek dedi: Sayfa başlıklarında "Page" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltildi.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 24 Mart 2018 #110 Belirtmiştim ama yeniden belirteyim. Konu bölümlerinin başında "New" yazıyor.