XenForo Azeri dil paketi nereden bulunur?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel i5 12400f
MBO: B760-M Gigabyte Gaming ddr4
GPU: RTX 4060 Asus Dual White OC
RAM: 32GB 3200 MHz ddr4
SSD: 1TB Nvme M.2
PSU: 750w DeepCool PF750
COOLER: AG400 Led DeepCool
CASE: DK361 White
FAN: White 120mm DeepCool A-RGB
CABLE: ASIAN HORSE
Selam arkadaşlar XenForo Azeri dil paketi nereden bulabilirim?

Selam arkadaşlar XenForo Azeri dil paketi nereden bulabilirim?
Eğer bulamazsanız, genelde dil paketleri .lng uzantıda olur. İçeriğini açın teker-teker kendiniz düzenleyin. Ya da içeriği kopyalayıp ChatGPT'de düzenleyin. Fakat emir vererken sadece belirli karakterleri düzenleme emiri ver. Gerekli kodları silmesin. En mantıklısı kendiniz düzenlemeniz olacaktır ki, eğer bulamazsanız.

Eğer bulamazsanız, genelde dil paketleri .lng uzantıda olur. İçeriğini açın teker-teker kendiniz düzenleyin. Ya da içeriği kopyalayıp ChatGPT'de düzenleyin. Fakat emir vererken sadece belirli karakterleri düzenleme emiri ver. Gerekli kodları silmesin. En mantıklısı kendiniz düzenlemeniz olacaktır ki, eğer bulamazsanız.
Yardımcı olurmusunuz?

Yardımcı olurmusunuz?
Hocam XenForo Forum yazılımında muhtemelen klasör yapısını tam olarak bilmiyorum ama genelde tüm CMS'lerde

src/XF/Language olarak klasör yapısına sahiptir.

Bu tam olarak

Russian.lng
English.lng

şeklinde olur. Siz de kontrol edin dosyaları. Örnek veriyorum Rusça biliyorsanız Russian.lng dosyasının bir kopyasını alın ve içeriğini düzenleyerek başlayın. Ben de tam bilmiyorum ama genelde böyle. ChatGPT'den bu konuda yardım alabilirsin.

Örnek veriyorum

[HOME] => ['home']
[ABOUT] => ['about']

Alırsın bunları komple ve ChatGPT'ye gider ve şöyle dersin. Büyük harflerle yazılan kelimelere dokunmadan diğer küçük harflerle yazılan yazıları Türkçe'ye çevir.

Please, do not change capital case.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı