Xeon 1270v2 Sistem Değerlendirme

esiroglu

Hectopat
Merhaba technopad dostlarım. Xeon 1270v2 işlemci, 16 GB RAM, gigabyte anakart, rx 480 ekran kartı, Kingston SSD, termaltake 550 watt power'lı sistemi benim için bir değerlendirir misiniz? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Ne demek oyun oynatmaz? İşlemci değil mi bu? İşleyemiyor mu oyunun gönderdiği veriyi? Yazdığınız cevaplar saçmalık ötesi arkadaşlar. Ayrıca yeni nesil olunca ne oluyor? Allah aşkına sadece kafanıza "olley be yeni nesil işlemcim var" düşüncesi oluyor. Halbuki siz işlemciyi taktıktan sonra ve çalıştırdıktan sonra sadece verdiği performansla alakanız oluyor.

Ne demek oyun oynatmaz? İşlemci değil mi bu? İşleyemiyor mu oyunun gönderdiği veriyi? Yazdığınız cevaplar saçmalık ötesi arkadaşlar. Ayrıca yeni nesil olunca ne oluyor? Allah aşkına sadece kafanıza "olley be yeni nesil işlemcim var" düşüncesi oluyor. Halbuki siz işlemciyi taktıktan sonra ve çalıştırdıktan sonra sadece verdiği performansla alakanız oluyor.
Bunların düşüncesine göre işlemci gelen oyun verisine şöyle yanıt veriyor:
-Abi bi' işler misin beni?
-Sen kimsin?
-GTA V ben abi.
-Yok kardeşim işlemem. Ben oyun işlemiyorum.

@FireStorm İkinci el ucuzsa alınabilir. Fakat sıfır olarak alınmaz.

@FireStorm

Kasa
PSU
MB
CPU
CPU Soğutucu
RAM
GPU
HDD

Toplam: 1600 TL

Buyur fiyat performansın anasını ağlatacak bir sistem. Eğer daha fazla fiyat performans istiyorsan diğer parçaları ikinci el tercih edebilirsin.

Yani anlatmak istediğim aynı fiyata daha yenisini almak varken neden daha eskisini alsın. Eğer ikinci el uygunsa alabilir.

@Öcal Kerem Akyüz Yanlış bilgi.

Son düzenleme:
@Oğuzhan Artun Sıfırı artık zaten piyasada yok. Başladı, yeni platform geldi, öldü. Ama aynı fiyata daha iyisini bulamaz. Belkide Xeonu çok ucuza aldı? Çünkü bunlar "dirt cheap". Alabileceğin şimdiki işlemci 4 core 4 thread. Bu fiyata sen 4 core 8 thread bulmuşsun da dahada sorguluyorsun derler adama. Bu arada linkleri yanlış girmişsin girilmiyor hiç birine. En basitinden de şöyle bir örnek veririm. Yeni diye Pentium G4400 alır mısınız? Yoksa o fiyata I5 2500K buldunuz onumu alırsınız?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı