Xeon 3430, RX460 2GB Ekran Kartını Besler mi?

MB Intelligent Tweaker tarzı bir şey varmı BIOS menüsünde? Var ise oradan Advanced Frequency'e girip oradan CPU Clock Ratio tarzı bir şey var ise soğutucunuza güvendiğiniz kadar ilerleyin. CPU Clock Ratio kısmını 20X yapın. BCLK kısmını da enabled yapın. BCLK Frequency bölümünde ise 150'den ilerlemeye başlayın yavaştan. Bir de RAM hızı yükselebilir. Onu RAM MHz'ine göre ayarlayın.
 
MB Intelligent Tweaker tarzı bir şey varmı BIOS menüsünde? Var ise oradan Advanced Frequency'e girip oradan CPU Clock Ratio tarzı bir şey var ise soğutucunuza güvendiğiniz kadar ilerleyin. 20X, 21X, 22X diye.
İşte O.C menüsünden kastım bu işte bunu aradım ama bulamadım eminim böyle birşey görmedim.Yani yok öyle bir menü benim bıosumda.
 
BIOS Ana menüm böyle Overclock/Voltage menüsü var ama dediğiniz MB Intelligent Tweaker yok isterseniz o menünün içinden fotoğraf atabilirim.Sizce nerede bu O.C?
 

Dosya Ekleri

  • IMAG0141-min.jpg
    IMAG0141-min.jpg
    900,5 KB · Görüntüleme: 48
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı