Xeon 3440 anakart önerisi

user000001

Centipat
Merhaba.
Daha önce de açtığım konudaki gibi RX470'li, Xeon 3440 işlemcili bir sistem dizmeyi düşünüyordum ama anakart konusunda çok fazla seçeneğim yok ve anakartlar ucuz değil. Bilinmeyen bir markadan ucuza H55 çipsetli bir anakart (bunun gibi: US $39.72 14% OFF|Makinist H55 anakart soketi LGA 1156 destekler DDR3 16G ve I3/I5/I7 CPU pci express USB2.0 port anakart ana kurulu|Anakartlar| - AliExpress) alıp ona da dizebilirim ama overclock sağlıksız olursa boşa gider. Kaliteli bir ikinci el anakart da alabilirim (bunun gibi: US $51.37 15% OFF|GIGABYTE GA H55 UD3H masaüstü anakart H55 soket LGA 1156 i3 i5 i7 DDR3 16G ATX orijinal anakart H55M D2H|Anakartlar| - AliExpress ) ama o da yaklaşık 420-450 liraya geliyor böyle olursa da pek ucuzluğu kalmıyor. Zaten işlemciye 170 liralık soğutucu takacağım mecburen. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Daha önce de açtığım konudaki gibi RX470'li, Xeon 3440 işlemcili bir sistem dizmeyi düşünüyordum ama anakart konusunda çok fazla seçeneğim yok ve anakartlar ucuz değil. Bilinmeyen bir markadan ucuza H55 çipsetli bir anakart (bunun gibi: US $39.72 14% OFF|Makinist H55 anakart soketi LGA 1156 destekler DDR3 16G ve I3/I5/I7 CPU pci express USB2.0 port anakart ana kurulu|Anakartlar| - AliExpress) alıp ona da dizebilirim ama overclock sağlıksız olursa boşa gider. Kaliteli bir ikinci el anakart da alabilirim (bunun gibi: US $51.37 15% OFF|GIGABYTE GA H55 UD3H masaüstü anakart H55 soket LGA 1156 i3 i5 i7 DDR3 16G ATX orijinal anakart H55M D2H|Anakartlar| - AliExpress ) ama o da yaklaşık 420-450 liraya geliyor böyle olursa da pek ucuzluğu kalmıyor. Zaten işlemciye 170 liralık soğutucu takacağım mecburen. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Bence sahibinden, Letgo gibi sitelerde P55 serisi anakart bulursaniz daha iyi overclock olur işlemci. Ve ben 300₺'ye bulmuştum, şu an 400₺ olsa bile çok daha iyidir attığınız anakartlardan.

P55 H55 bak. İnşallah temizinden bulursun. Bende senle aynı yoldayım sadece ekran kartım kaldı.
Reis anakartı nerden aldın ne aldın? Aliexpresste çok iyi oy almış rx470ler var furmark testleri felan olan baya beğenilmiş ben de ondan almayı düşünüyorum.
Aliexpress'ten alma.
Aslında Aliexpress güvenilir bir site. Ürün bozuk olunca tam para iadesi veriyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı