ekran kartım var şuan kendi bilgisayarımda takılı taktığımda görüntü vermiyor ve klavye fareye ışık falan gelmiyor anlayamadım bi türlü sizce sorun işlemcide mi iade edeceğim aliexpresse
Ekran kartım var şu an kendi bilgisayarımda takılı taktığımda görüntü vermiyor ve klavye fareye ışık falan gelmiyor anlayamadım bir türlü sizce sorun işlemcide mi iade edeceğim AliExpress'e.
Ettirdim işlemci ile görüntü alamadığını söyledi işlemci bozuk dedi yine de bir sormak istedim.
BIOS güncellemeside yaptırdım yine olmadi sorun işlemcide gibi sanırım
Ettirdim işlemci ile görüntü alamadığını söyledi işlemci bozuk dedi yine de bir sormak istedim.
BIOS güncellemeside yaptırdım yine olmadi sorun işlemcide gibi sanırım.
Bu tür ayrıntıları keşke konuyu açarken belirtseydiniz.
Yani anlaşmazlık açın ürün bozuk çıktı diye videolu bir şekilde gösterin kusurlu üründen tam ücret iadesi yaparlar herhalde. Elinizde kalan işlemciyi de anahtarlık yaparsınız.
Bu tür ayrıntıları keşke konuyu açarken belirtseydiniz.
Yani anlaşmazlık açın ürün bozuk çıktı diye videolu bir şekilde gösterin kusurlu üründen tam ücret iadesi yaparlar herhalde. Elinizde kalan işlemciyi de anahtarlık yaparsınız.
Tamamdır teşekkürler en azından gümrükle falan uğraşmayacağım. Keşke başka bir satıcıdan alsaydım cahillik işte ilk defa alışveriş yapınca böyle oluyor