Xeon 5260 ile Asus P5VD2-VM Uyumu

zuri00

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler öncelikle. Xeon 5260 işlemciye ve Asus P5VD2-VM anakartına sahibim. İşlemciyi yeni aldım. Bu işlemciden önce Pentium E2140 vardı. Fakat yeni işlemciyi anakarta takınca görüntü gelmiyor ekrana. Sizce uyumuluktan mı kaynaklı bir şey? BIOS güncel bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ile işlemci uyumsuz. VIA P4M900 chipsetin 4 çekirdekli işlemcilere desteği yoktur. X5260'dan görüntü alabilmek için kuzey köprüsünün G31 ve üstü olması gerekli. İşlemciyi almadan önce araştırıp soruşturmadınız mı?
Maalesef :( geri iade ettim ürünü bana önerebileceğiniz bir işlemci varmı Gt-730 la darboğaz yapmadan çalışabilecek ? Şimdiden teşekkürler.

E8400 aldım oda çalışmadı maalesef :D Onuda geri iade ettim dediğiniz gibi e6600 veya e6700 düşündüm fakat türkiyede bulamadım aliexpressten almaya karar verdim. Şuanki işlemcim e2140 Counter Strike 1.6 bile droplanıyor anlamadım ama.6600 ve 6700 darboğaz yapmaz değilmi :D Counter Strike'ı bile kasarak oynamak artık bi tik oldu :D

Oyun içinden şöylede bir fotoğraf.

Dosya Ekleri

• a.jpg
    a.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 123
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı