Xeon E 5450 Windows 10 Uyumu

Bayağıdır bakamıyorum işlerimden dolayı bios dosyasının işlenemediği doğru lakin ami bios değil sanırım award veya phoenix olması lazım bakıcam ona öyle microcode eklemeyi deneyecem
 
Dün işlemci geldi ve sisteme taktım. Açıldı bios gördü işlemciyi. Windows'u açarken tam "Hoşgeldiniz" anında kapandı bilgisayar. Sanırım işlemci aşırı ısındığından hemen kapanıyor. Bende sağlığı için çıkarıp eskisini taktım. Benim işlemci fanının 3 ayağı kırık ve gevşek zaten fanım. O yüzden olsa gerek. Yeni işlemci fanı isteteceğim. Anlayacağınız anakart işlemciye uyumlu.

Her şey tamam. Normal 60 - 70 derece oyun oynarken 80 dereceye kadar çıkıyor. Windows 7 kullanıyorum. 10 kuramayacağım gibi görünüyor.
 
merhabalar benimde buna benzer sorunum var dün internetten bulduğum modlu biosu yapmaya çalıştım oldu mu bilmiyorum windows 10 kurarken çok donuyor sistem saatlerce sürüyor.

anakartım: msi g41m-p43 combo
işlemci : xenon e-5450
Ram: 4 GB 1333 drr3

xeon 771 microcode 微碼
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı