Çözüldü Xeon E3 1230 sistem oyun oynarken "no signal" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tavuklupilavlı

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
GTX 770
İşlemci
Xeon E3 1230
Roblox açılırken no signal verdi ama kasa çalışıyordu. Gang Beasts girdim yine aynı şey oldu. Böyle yapmazdı bilgisayar ama bugün çok çok oluyor. Ne yapmam lazım?

GTX 770 2 GB ekran kartı.
Xeon E3 1230 3.20 GHz işlemci.
16 GB RAM.

Çözüm
Kart ısınıca yapıyor galiba, bu da demektir ki artık ömrünü doldurmuş. Tamirciye vereceksiniz ya da yenisini alacaksınız. Yüksek ihtimal soğuk lehim arızası.

Nasıl ya hiç olmuyordu bu bir çözümü yok mu
DDU ile kaldırıp yeniden yüklesem?

Kart ısınıca yapıyor galiba, bu da demektir ki artık ömrünü doldurmuş. Tamirciye vereceksiniz ya da yenisini alacaksınız. Yüksek ihtimal soğuk lehim arızası.

Sıcaklık bilgileri vereyim mi?

Sorunum çözüldü DDU ile kartı kaldırıp temiz kurulum yaptım.

Nasıl ya hiç olmuyordu bu bir çözümü yok mu
DDU ile kaldırıp yeniden yüklesem?

Sıcaklık bilgileri vereyim mi?

Sorunum çözüldü DDU ile kartı kaldırıp temiz kurulum yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…