Xeon E3 1230 sisteme SSD ve işlemci soğutucu önerisi

Leomord

Hectopat
Daha fazla  
Ayrı ayrı konu açmayayım dedim. 2 parça satın alacağım da biri SSD, diğeri ise işlemci soğutucu. Elimde Xeon E3 1230 var da performansı çok iyi fakat şu yaz aylarının da etkisi ile max 76 °C oluyor. Normal bir değer fakat önceki işlemcim neredeyse 65'i geçmiyordu. Stok bakır tabanlı Intel fanı var. Daha iyi sonuç verecek bir soğutucu önerebilir misiniz (1155 pin) ve tavsiye ettiğiniz bir SSD markası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrı ayrı konu açmayayım dedim. 2 parça satın alacağım da biri SSD, diğeri ise işlemci soğutucu. Elimde Xeon E3 1230 var da performansı çok iyi fakat şu yaz aylarının da etkisi ile max 76 °C oluyor. Normal bir değer fakat önceki işlemcim neredeyse 65'i geçmiyordu. Stok bakır tabanlı Intel fanı var. Daha iyi sonuç verecek bir soğutucu önerebilir misiniz (1155 pin) ve tavsiye ettiğiniz bir SSD markası?
Hangi işlemci kullanıyorsunuz? Bütçe nedir?

Hocam Xeon E3 1230

Hocam o işlemci hakkında bir fikrim yok ama attığım soğutucu genelde her düşük segment işlemci için gayet yeterli oluyor.

Hocam o işlemci hakkında bir fikrim yok ama attığım soğutucu genelde her düşük segment işlemci için gayet yeterli oluyor.
I7 3. Nesil eşdeğeri diye geçiyor hocam, peki ssd öneriniz varmı marka olarak?

LGA 1155 anakartta M.2 yuvası olduğundan şüpheliyim doğrusu.

@Leomord Kaç GB SSD lazım?

I7 2600'ten bi tık güçsüz doğrusu. 3770 ile eş değer değiller.

LGA 1155 anakartta M.2 yuvası olduğundan şüpheliyim doğrusu.

@Leomord kaç GB SSD lazım?

i7 2600'ten bir tık güçsüz doğrusu. 3770 ile eş değer değiller.

Hocam 2 TB HDD var da, içine Windows kurup 1 2 de oyun atabileceğim bir SSD istiyorum, boyutu konusunda bir fikrim yok. HDD yi depolama olarak kullanırım, SSD de windows olur öyle düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı