Oyunu Steam üzerinden aldım. 160 saatim var. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yokken dün gece bilgisayar 2-3 maç attıktan sonra kapanmaya başladı, bu sıkıntı sadece FIFA'da oluyor. Sebebi nedir?
Oyunu Steam üzerinden aldım. 160 saatim var. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yokken dün gece bilgisayar 2-3 maç attıktan sonra kapanmaya başladı, bu sıkıntı sadece FIFA'da oluyor. Sebebi nedir?
Sistem kapandığı zaman işlemci, chipset ve ekran kartının soğutucularını elle yoklayın. Aşırı ısınan parça varsa kolayca fark edersiniz kapanma sebebi muhtemelen odur. Sıcaklıklar normalse PSU ile ilgili olabilir.
Sistem kapandığı zaman işlemci, chipset ve ekran kartının soğutucularını elle yoklayın. Aşırı ısınan parça varsa kolayca fark edersiniz kapanma sebebi muhtemelen odur. Sıcaklıklar normalse PSU ile ilgili olabilir.
Fanın olduğu yerden içine doğru bir ışık tutun şişen veya kararan bir şey var mı diye. Eğer varsa ikinci el düzgün bir PSU alın derim kullandığınız PSU zaten çok iyi bir ürün değil kullandığınız sistem yüksek güç gerektirecek bir sistem tamire değmez.
GTX 960 ekran kartı 4 GB.
Intel Xeon E3 1240V2 işlemci.
Snowman T6 soğutucu
8 GB RAM.
Hadron HD412 PSU.
ASUS P8H77M-LE anakart.
hikvision c100 ssd
bu zamana kadar böyle bir sıkıntı yaşamıyordum yeni başladı
Fanın olduğu yerden içine doğru bir ışık tutun şişen veya kararan bir şey var mı diye. Eğer varsa ikinci el düzgün bir PSU alın derim kullandığınız PSU zaten çok iyi bir ürün değil kullandığınız sistem yüksek güç gerektirecek bir sistem tamire değmez.
Snowman T6 soğutucu
8 GB RAM.
Hadron HD412 PSU.
ASUS P8H77M-LE anakart.
hikvision c100 ssd
bu zamana kadar böyle bir sıkıntı yaşamıyordum yeni başladı
Snowman T6 soğutucu.
8 GB RAM.
Hadron HD412 PSU.
ASUS P8H77M-LE anakart.
Hikvision C100 SSD.
Bu zamana kadar böyle bir sıkıntı yaşamıyordum yeni başladı.
İşlemci sıcaklığınız anormal o yüzden hocam termal amcun sürdünüzmü bende termal macun yok termal macun varken sabit 70 80 FPS alırken şu anda termal macunsuz 10 20 FPS alıyorum.