Xeon E5 2689 işlemcili sistem alınır mı?

Daha fazla  
Şu vereceğim linkteki set alınır mı? Eğer alınsa hangi ekran kartını önerirsiniz, ve kaç Watt bir PSU gereklidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Ama tek çekirdek performansı yetersiz kalacaktır eğer oyun için düşünüyorsanız. Günlük kullanım için ideal bence. Tek sıkıntısı aliexpress üzerinde olması. Vergisi ayrı dert gelme süresi ayrı. Türkiye'den x58 tabanlı bir sistem toplayabilirsin istersen. Daha uygun olacaktır. Eğer illa bunu almak istiyorsanız gtx 1650s bunun için idealdir diye düşünüyorum. PSU olarak da sertifikalı 500-600w yeterli olacaktır.

Alınır. Ama tek çekirdek performansı yetersiz kalacaktır eğer oyun için düşünüyorsanız. Günlük kullanım için ideal bence. Tek sıkıntısı Aliexpress üzerinde olması. Vergisi ayrı dert gelme süresi ayrı. Türkiye'den X58 tabanlı bir sistem toplayabilirsin istersen. Daha uygun olacaktır. Eğer illa bunu almak istiyorsanız GTX 1650S bunun için idealdir diye düşünüyorum. PSU olarak da sertifikalı 500-600W yeterli olacaktır.

Sizce ne kadar kargo parası ve vergi alınır Çin'den alırsam.
Hocam RAM MHz'si cok dusuk baska urunler tercih etmenizi oneririm ve Aliexpress'deki her satici guvenilir olmuyor.
O anakart çok güçlü diye biliyorum overclock yapsam kurtulamaz mı sence?

Sizce ne kadar kargo parası ve vergi alınır Çin'den alırsam.
Onu tam olarak bilmiyorum. Ama her zaman ben üzerine %50 ekliyorum ne olur ne olmaz diye.
Bu da 185 dolar yani şu an için 1458 tl yapıyor. Yani 1460tl'nizi gözden çıkarmanız gerek

Onu tam olarak bilmiyorum. Ama her zaman ben üzerine %50 ekliyorum ne olur ne olmaz diye.
Bu da 185 dolar yani şu an için 1458 TL yapıyor. Yani 1460TL'nizi gözden çıkarmanız gerek.

Eğer dediğiniz gibi 1500TL olsa çok iyi olur bence bütün sistem 3.5k 4K arası olur yine de çok ucuza geliyor Türkiye'deki bilgisayarlara kıyasla.
Bu da 185 dolar yani şu an için 1458 tl yapıyor. Yani 1460tl'nizi gözden çıkarmanız gerek
Yakında almayı düşünüyorum bide hocam bana bir kasa önerirsiniz

Bakın size bir tavsiye vereyim. Ben de öncelerde uygun fiyata sistem toplamak için çok araştırma yaptım. Ve en sonunda bir sistem topladım. i5 4570 4gb ddr3 1600mhz h97 anakart 500w 80+ psu ve wifi kartı. Bunların hepsi toplam 1270tl tuttu. Size de tavsiyem bunu yapmanız çünkü gidip çok eski xeon işlemcilerden alıp hem elektrik faturasına kötü etki yapacaksınız hem de tek çekirdek performansından memnun kalmayacaksınız. İkinci el toplamıştım sistemi, hem zevkli oluyor hem de çok işinize yarıyor. Bunu bi' düşünün bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı