Xeon E5405 sistem toplama

Bütçe
460₺

Hd6850

Hectopat
Makaleler
2
Çok düşük bir fiyat olduğunu biliyorum oyunları ucundan açmasını istedim o yüzden şöyle bir sistem yaptım.

Xeon E5405 ve anakart (220TL) = (Sorunsuz) Xeon E5405 12MB 2.0Ghz Quad İşlemci + Gigabyte GA-EP35-DS3L DDR2 Anakart 8GB RAM DESTEK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
R7 240 1GB (200TL) = MSI R7 240 1GB PAZARLIK YOK - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 889442994

Not=R7 240 2 GB ile arasında 50 TL var eğer aralarında çok fark var ise 2 GB olanını alabilirim.
Bana DDR2 800MHz RAM lazim 40 TL'ye ne kadar alınıyorsa o kadar alacağım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok düşük bir fiyat olduğunu biliyorum oyunları ucundan açmasını istedim o yüzden şöyle bir sistem yaptım.

Xeon E5405 ve anakart (220TL) = (Sorunsuz) Xeon E5405 12MB 2.0Ghz Quad İşlemci + Gigabyte GA-EP35-DS3L DDR2 Anakart 8GB RAM DESTEK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
R7 240 1GB (200TL) = MSI R7 240 1GB PAZARLIK YOK - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 889442994

Not=R7 240 2 GB ile arasında 50 TL var eğer aralarında çok fark var ise 2 GB olanını alabilirim.
Bana DDR2 800MHz RAM lazim 40 TL'ye ne kadar alınıyorsa o kadar alacağım :)

Hocam 40TL'ye alsaniz Max 4 GB alabilirsiniz CS:GO harici bir şey oynayabileceginizi sanmiyorum.
Daha PSU, sogutucu, disk almaniz gerek.

Son düzenleme:
Hocam 40TL'ye alsaniz Max 4 GB alabilirsiniz CS:GO harici bir şey oynayabileceginizi sanmiyorum.
Daha PSU sogutucu disk almaniz gerek.

Soğutucu disk ne acaba?

Ben yazın 400 TL civarına foxcoon G41mxe 4 GB RAM ve E5200'lü sistem kurmuştum.

Daha ucuzada olabilir 300 sisteme 100 civarı da klavye, fare falan onlara gitti.

Son düzenleme:
O anakartı alacağına 2. elden daha iyi bir P45 bulursun en kötü G41 üzmez seni.

Bende P5G41 var üzmüyor beni.

OC yapmayada izi veriyor.

Alacaksan GA-EP45-UD3P bu modelden al

Dediğiniz mantıklı fakat ilk ikinci el alışverişim olduğu için bana link atarsanız sevinirim.
Soğutucu disk ne acaba?

Ben yazın 400 TL civarına foxcoon G41mxe 4 GB RAM ve E5200'lü sistem kurmuştum.

Daha ucuzada olabilir 300 sisteme 100 civarı da klavye fare falan onlara gitti.

Aynı sistem bende var ama bir tik değişiği 2 GB RAM Foxconn 2A8CH E5300.

Dediğiniz mantıklı fakat ilk ikinci el alışverişim olduğu için bana link atarsanız sevinirim.

Aynı sistem bende var ama bir tik değişiği 2 GB RAM Foxconn 2A8CH e5300.

Ben 2. el almıştım inegöl çarşısında bir tanıdık vardı beraber kontrol ederek almıştım.

Güzel PC CoD MW serisini sadece onboard bile güzel oynatıyor.

Ama işlemcide sanallaştırma olmadığı için yavaş kalıyor.

Ben 2. el almıştım inegöl çarşısında bir tanıdık vardı beraber kontrol ederek almıştım.

Güzel PC CoD MW serisini sadece onboard bile güzel oynatıyor.

Ama işlemcide sanallaştırma olmadığı için yavaş kalıyor.

Hocam en iyisi böyle yapmak herhalde çünkü Foxconn anakartlarda Xeon sıkıntı çıkarıyor bir de 270 TL'ye falan satıyorlar gereksiz pahalı fiyatlara satıyorlar. Ölsemde onlara para kazandırmam.

Hocam en iyisi böyle yapmak herhalde çünkü Foxconn anakartlarda Xeon sıkıntı çıkarıyor bir de 270 TL'ye falan satıyorlar gereksiz pahalı fiyatlara satıyorlar. Ölsemde onlara para kazandırmam.

Ben 170'e almıştım adam pazarlık bile yapmamıştı RAM desen 130 TL falan

Hadi işlemci 45 TL idi o kurtardı beni.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı