Xeon E5405 sistem toplama

Bütçe
460₺
Kendi kurduğu iş.
11 yaşında bu dükkanda çalışmaya başlamış.

Bu öbür konudan değil mi ya da ben mi yanlış görüyorum.

Kafam karıştı.

Bende kendi işimi kurmayı düşünüyorum çok güzel PC toplamaya yardımcı filtreler ile gidip PC toplamayı bilmeyen birisinin PC toplamasını ve Vatan gibi yerlere yüksek fiyatlar vermemesini istiyorum.

Bende kendi işimi kurmayı düşünüyorum çok güzel PC toplamaya yardımcı filtreler ile gidip PC toplamayı bilmeyen birisinin PC toplamasını ve Vatan gibi yerlere yüksek fiyatlar vermemesini istiyorum.

Akakçe ve cimri var zaten.

E5450 5405'lerden biraz daha pahalı bence öyle aham şaham bir fark olmaz.

E5450 geçen sahibinden de 150 TL civarına görmüştüm X5450 ile eşdeğer ayrıca stok fan ile kullanılabilir.

Akakçe ve cimri var zaten.

E5450 geçen sahibinden de 150 TL civarına görmüştüm X5450 ile eşdeğer ayrıca stok fan ile kullanılabilir.

Hocam Akakçe ve cimri PC toplamaya yardımcı olmuyor sadece fiyat gösteriyor ben PC toplamaya yardımcı olacağım mesela Intel seçecek Xeon işlemci 775 pinlik takacak mesela ama gidiyor 1200 pinlik anakart alıyor mesela bunun gibi sorunlar olmasın diye.

Hocam Akakçe ve cimri PC toplamaya yardımcı olmuyor sadece fiyat gösteriyor ben PC toplamaya yardımcı olacağım mesela Intel seçecek Xeon işlemci 775 pinlik takacak mesela ama gidiyor 1200 pinlik anakart alıyor mesela bunun gibi sorunlar olmasın diye.

İyi de LGA 775 anakart öyle her sitede satılmaz ki. Böyle gördüğün yerden alacaksın.

Ben gördüğüm yerden aldım. Zaten adam Casper PC'den söktü verdi.

Aslında 4 çekirdek işlemci takabilirsem güzel olur ve satarım PC'yi.

Xeon işlemci güçlüdürve ECC ile daha fazlaram miktarı olur ama tabii ECC'ler çok pahalı.

İyi de LGA 775 anakart öyle her sitede satılmaz ki. Böyle gördüğün yerden alacaksın.

Ben gördüğüm yerden aldım. Zaten adam Casper PC'den söktü verdi.

Aslında 4 çekirdek işlemci takabilirsem güzel olur ve satarım PC'yi.

Xeon işlemci güçlüdürve ECC ile daha fazlaram miktarı olur ama tabii ECC'ler çok pahalı.

Hocam sadece bir anlatım ben daha çok i serisi ile yardımcı olacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı