Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #11 Hd6850 dedi: Gene şanslıymışsınız özellikle Letgo'da sıfır fiyatına ikinci el satmaya çalışanlar var. Genişletmek için tıkla... Vallaha bendeki P5G41 anakartı sahibinden de 270 gördüm daha ne olsun. Ama iyi OC yapılır bu anakart ile.
Hd6850 dedi: Gene şanslıymışsınız özellikle Letgo'da sıfır fiyatına ikinci el satmaya çalışanlar var. Genişletmek için tıkla... Vallaha bendeki P5G41 anakartı sahibinden de 270 gördüm daha ne olsun. Ama iyi OC yapılır bu anakart ile.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Aralık 2020 #12 Esdeath.xyz dedi: Vallaha bendeki P5G41 anakartı sahibinden de 270 gördüm daha ne olsun. Ama iyi OC yapılır bu anakart ile. Genişletmek için tıkla... Benim de aklımdaki o zaten setteki anakart ga EP35 onda da güzel bir O.C yaparım stok fan ile 3GHz falan yaparım herhalde tek sıkıntı RAM. Hd6850 dedi: Benim de aklımdaki o zaten setteki anakart ga EP35 onda da güzel bir O.C yaparım stok fan ile 3GHz falan yaparım herhalde tek sıkıntı RAM. Genişletmek için tıkla... Ailem gram yardımcı olmuyor
Esdeath.xyz dedi: Vallaha bendeki P5G41 anakartı sahibinden de 270 gördüm daha ne olsun. Ama iyi OC yapılır bu anakart ile. Genişletmek için tıkla... Benim de aklımdaki o zaten setteki anakart ga EP35 onda da güzel bir O.C yaparım stok fan ile 3GHz falan yaparım herhalde tek sıkıntı RAM. Hd6850 dedi: Benim de aklımdaki o zaten setteki anakart ga EP35 onda da güzel bir O.C yaparım stok fan ile 3GHz falan yaparım herhalde tek sıkıntı RAM. Genişletmek için tıkla... Ailem gram yardımcı olmuyor
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #13 Hd6850 dedi: Benim de aklımdaki o zaten setteki anakart ga EP35 onda da güzel bir O.C yaparım stok fan ile 3GHz falan yaparım herhalde tek sıkıntı RAM. Genişletmek için tıkla... Benim işlemci E7500 bu işlemci şu an 3.5 GHz'ye kadar çalışabiliyor. E5200 ise 3.4 ama BIOS güncellenmediğinden görev yöneticisi göremiyor. Son düzenleme: 29 Aralık 2020
Hd6850 dedi: Benim de aklımdaki o zaten setteki anakart ga EP35 onda da güzel bir O.C yaparım stok fan ile 3GHz falan yaparım herhalde tek sıkıntı RAM. Genişletmek için tıkla... Benim işlemci E7500 bu işlemci şu an 3.5 GHz'ye kadar çalışabiliyor. E5200 ise 3.4 ama BIOS güncellenmediğinden görev yöneticisi göremiyor.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Aralık 2020 #14 Esdeath.xyz dedi: Benim işlemci E7500 bu işlemci şu an 3.5 GHz'ye kadar çalışabiliyor. E5200 ise 3.4 ve 3.5 GHz arası ama BIOS güncellenmediğinden görev yöneticisi göremiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende E5300 var ne kadar OC yapılır sizce?
Esdeath.xyz dedi: Benim işlemci E7500 bu işlemci şu an 3.5 GHz'ye kadar çalışabiliyor. E5200 ise 3.4 ve 3.5 GHz arası ama BIOS güncellenmediğinden görev yöneticisi göremiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende E5300 var ne kadar OC yapılır sizce?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #15 Hd6850 dedi: Benim de aklımdaki o zaten setteki anakart ga EP35 onda da güzel bir O.C yaparım stok fan ile 3GHz falan yaparım herhalde tek sıkıntı RAM. Ailem gram yardımcı olmuyor Genişletmek için tıkla... Bende zaten PC doldu mübarek evde 2 tane dükkanda 1 tane maşallah Allah nazardan sakınsın. Evde P5G41'li ve R3'lü sistem var dükkanda foxcoon. Hd6850 dedi: Hocam bende E5300 var ne kadar OC yapılır sizce? Genişletmek için tıkla... Ben stok fan ile 3.4 3.5 yaptığıma göre sende aşağı yukarı aynı yaparasın. Voltaj verdiğinde ısınacak işlemci. Voltaj vermez isen FSB'ye dayanacağın için anakart ısınacak. Aklında bulunsun. Esdeath.xyz dedi: Bende zaten PC doldu mübarek evde 2 tane dükkanda 1 tane maşallah Allah nazardan sakınsın. Evde P5G41'li ve R3'lü sistem var dükkanda foxcoon. Ben stok fan ile 3.4 3.5 yaptığıma göre sende aşağı yukarı aynı yaparasın. Voltaj verdiğinde ısınacak işlemci. Voltaj vermez isen FSB'ye dayanacağın için anakart ısınacak. Aklında bulunsun. Genişletmek için tıkla... Voltaj verdiğinde sistem daha stabil olur.
Hd6850 dedi: Benim de aklımdaki o zaten setteki anakart ga EP35 onda da güzel bir O.C yaparım stok fan ile 3GHz falan yaparım herhalde tek sıkıntı RAM. Ailem gram yardımcı olmuyor Genişletmek için tıkla... Bende zaten PC doldu mübarek evde 2 tane dükkanda 1 tane maşallah Allah nazardan sakınsın. Evde P5G41'li ve R3'lü sistem var dükkanda foxcoon. Hd6850 dedi: Hocam bende E5300 var ne kadar OC yapılır sizce? Genişletmek için tıkla... Ben stok fan ile 3.4 3.5 yaptığıma göre sende aşağı yukarı aynı yaparasın. Voltaj verdiğinde ısınacak işlemci. Voltaj vermez isen FSB'ye dayanacağın için anakart ısınacak. Aklında bulunsun. Esdeath.xyz dedi: Bende zaten PC doldu mübarek evde 2 tane dükkanda 1 tane maşallah Allah nazardan sakınsın. Evde P5G41'li ve R3'lü sistem var dükkanda foxcoon. Ben stok fan ile 3.4 3.5 yaptığıma göre sende aşağı yukarı aynı yaparasın. Voltaj verdiğinde ısınacak işlemci. Voltaj vermez isen FSB'ye dayanacağın için anakart ısınacak. Aklında bulunsun. Genişletmek için tıkla... Voltaj verdiğinde sistem daha stabil olur.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Aralık 2020 #16 Hocam biliyorum overclock işini Allah nazarlardan saklasın ne iş yapıyordunuz?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #17 Hd6850 dedi: Hocam biliyorum overclock işini Allah nazarlardan saklasın ne iş yapıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim üniversite sınavına çalışıyorum.
Hd6850 dedi: Hocam biliyorum overclock işini Allah nazarlardan saklasın ne iş yapıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim üniversite sınavına çalışıyorum.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 29 Aralık 2020 #18 Esdeath.xyz dedi: Soğutucu disk ne acaba? Ben yazın 400 TL civarına foxcoon G41mxe 4 GB RAM ve E5200'lü sistem kurmuştum. Daha ucuzada olabilir 300 sisteme 100 civarı da klavye fare falan onlara gitti. Genişletmek için tıkla... Araya virgul koymayi unutmusum.
Esdeath.xyz dedi: Soğutucu disk ne acaba? Ben yazın 400 TL civarına foxcoon G41mxe 4 GB RAM ve E5200'lü sistem kurmuştum. Daha ucuzada olabilir 300 sisteme 100 civarı da klavye fare falan onlara gitti. Genişletmek için tıkla... Araya virgul koymayi unutmusum.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Aralık 2020 #19 Esdeath.xyz dedi: Öğrenciyim üniversite sınavına çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Dükkan babanızın mı? millimeter dedi: Araya virgul koymayi unutmusum. Genişletmek için tıkla... Aman hocam dikkat edin Allah'tan biz anladık raporlamadık ama raporlayacak çok kişi var.
Esdeath.xyz dedi: Öğrenciyim üniversite sınavına çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Dükkan babanızın mı? millimeter dedi: Araya virgul koymayi unutmusum. Genişletmek için tıkla... Aman hocam dikkat edin Allah'tan biz anladık raporlamadık ama raporlayacak çok kişi var.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 29 Aralık 2020 #20 Hd6850 dedi: Dükkan babanızın mı? Aman hocam dikkat edin Allah'tan biz anladık raporlamadık ama raporlayacak çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Hocam E5300 ile oyun oynayamazsiniz.
Hd6850 dedi: Dükkan babanızın mı? Aman hocam dikkat edin Allah'tan biz anladık raporlamadık ama raporlayacak çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Hocam E5300 ile oyun oynayamazsiniz.