Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Ocak 2022 #1 RAM 8gb ddr3 1333mhz SSD veya HDD modeli Barracuda 250gb HDD Ekran kartı Gt 710 Anakart P5g41l-mx İşlemci Xeon e5420 Ne kadar yükte olduğu fark etmiyor bazen kafasına göre sistem bir anda kapaniyor sistem kendine restart atiyor ama görüntü gelmiyor. Görüntünün gelmesi için bilgisayarı yeniden açıp kapamak gerekiyor. Sizce sorun nedir?
Ne kadar yükte olduğu fark etmiyor bazen kafasına göre sistem bir anda kapaniyor sistem kendine restart atiyor ama görüntü gelmiyor. Görüntünün gelmesi için bilgisayarı yeniden açıp kapamak gerekiyor. Sizce sorun nedir?
KS KS Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Ocak 2022 #11 Revainer dedi: Dediğim gibi 250W-300W bile yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bilgisayari kasasına yerleştirdim ve çalıştırdım ama bilgisayar çalışıyor fan ise son hızda dönüyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapmalıyım. Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Dediğim gibi 250W-300W bile yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bilgisayari kasasına yerleştirdim ve çalıştırdım ama bilgisayar çalışıyor fan ise son hızda dönüyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapmalıyım.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #12 Hd6850 dedi: Hocam şimdi bilgisayari kasasına yerleştirdim ve çalıştırdım ama bilgisayar çalışıyor fan ise son hızda dönüyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Gücü çekin ve bilgisayarın güç tuşuna 5-10 defa basın. (Statik elektrik olduğunu düşünüyorum.) Artı 0 Eksi
Hd6850 dedi: Hocam şimdi bilgisayari kasasına yerleştirdim ve çalıştırdım ama bilgisayar çalışıyor fan ise son hızda dönüyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Gücü çekin ve bilgisayarın güç tuşuna 5-10 defa basın. (Statik elektrik olduğunu düşünüyorum.)
KS KS Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Ocak 2022 #13 Revainer dedi: Gücü çekin ve bilgisayarın güç tuşuna 5-10 defa basın. (statik elektrik olduğunu düşünüyorum.) Genişletmek için tıkla... Denedim ama düzelmedi hocam. Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Gücü çekin ve bilgisayarın güç tuşuna 5-10 defa basın. (statik elektrik olduğunu düşünüyorum.) Genişletmek için tıkla... Denedim ama düzelmedi hocam.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #14 Hd6850 dedi: Denedim ama düzelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp 2 DK bekleyin ve takın. Artı 0 Eksi
Hd6850 dedi: Denedim ama düzelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp 2 DK bekleyin ve takın.
KS KS Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Ocak 2022 #15 Revainer dedi: BIOS pilini çıkartıp 2 DK bekleyin ve takın. Genişletmek için tıkla... Fan sesinin sebebi işlemciye giden kabloyu takmayı unutmuşum. Yine de her şey için sağ olun. Artı 0 Eksi
Revainer dedi: BIOS pilini çıkartıp 2 DK bekleyin ve takın. Genişletmek için tıkla... Fan sesinin sebebi işlemciye giden kabloyu takmayı unutmuşum. Yine de her şey için sağ olun.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #16 Hd6850 dedi: Fan sesinin sebebi işlemciye giden kabloyu takmayı unutmuşum. Yine de her şey için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, işlemciye güç gitmez ise de yapar. Ben basit çözümlerden başlamıştım. Artı 0 Eksi
Hd6850 dedi: Fan sesinin sebebi işlemciye giden kabloyu takmayı unutmuşum. Yine de her şey için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, işlemciye güç gitmez ise de yapar. Ben basit çözümlerden başlamıştım.