Xeon E5420 sisteme Windows 11 kurulur mu?

stomalen

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim: Xeon E5420, 4+2 GB RAM, 300 Watt PSU, 120 GB SSD + 320 GB HDD, GT 420 2 GB, G41T M7 anakart.

Windows 10 ve Windows 8.1'e geçerken "compareexchange128" hatası alıyorum. Bir şekilde hatayı geçip kurduğum zaman da kararlı çalışmıyordu

Windows 7'de pek bir şey yapamıyorum artık, sürümümü yükseltmek istiyorum o yüzden.

Sorum şu, "compareexchange" işlemci ile alakalı bir hata, farkındayım. Q9xxx serisi bir işlemci ile hata çözülebilir ama boşa para harcamak istemiyorum.
Windows 11 şu an ön kullanımdayken kurulumda hata alır mıyım? Aynı hatayı verir mi? Vermezse kurup kullanmak mantıklı mıdır?

Windows 8.1 ve 10 kurulumunda hata alıyorsanız neredeyse kesin ihtimalle Windows 11 kurulumunda da alırsınız. O anakartların zamanında Windows 7 olduğu için sorunsuz kullanılıyor. Q8400 - Q9300 alabilirsiniz en kötü, performans olarak bir şey kaybetmezsiniz.

Bence 11'e geçme ama 10'a geçebilirsin ama biraz kasabilir.
windows 10 da kararsız olduğu için 11 dedim yoksa istediğimden değil yani
Windows 8.1 ve 10 kurulumunda hata alıyorsanız neredeyse kesin ihtimalle Windows 11 kurulumunda da alırsınız. O anakartların zamanında Windows 7 olduğu için sorunsuz kullanılıyor. Q8400 - Q9300 alabilirsiniz en kötü, performans olarak bir şey kaybetmezsiniz.
bende öyle düşünüyorum q9550 felan baktım ama sistem eski olduğu için ölü yatırım olarak düşündüm kararsızım ama en kötü ihtimal idareten bi işlemci alırım
Kurulur arkadaşım. Pentium D 925'
windows 10 u daha önce e6500 işlemcili 2 gb ramli bi sisteme kurmuştum sorunsuz çalışıyordu ama bu xeonlar sıkıntılı modluyosun gene geçmiyo kimisi sorunsuz kullanıyo benim gibi kimiside kullanamıyo düzenlenmiş 8.1 veya 10 bulsamda yeterli bana 11 şart değil

windows 10 da kararsız olduğu için 11 dedim yoksa istediğimden değil yani

bende öyle düşünüyorum q9550 felan baktım ama sistem eski olduğu için ölü yatırım olarak düşündüm kararsızım ama en kötü ihtimal idareten bi işlemci alırım

windows 10 u daha önce e6500 işlemcili 2 gb ramli bi sisteme kurmuştum sorunsuz çalışıyordu ama bu xeonlar sıkıntılı modluyosun gene geçmiyo kimisi sorunsuz kullanıyo benim gibi kimiside kullanamıyo düzenlenmiş 8.1 veya 10 bulsamda yeterli bana 11 şart değil
Hocam E5450 kullanıyordum bende. Bios modladıktan sonra sorunsuzca kullanabildim Windows 10'u.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu kişinin modifiye sistemini kullanırsanız kurabilirsiniz. En güvenilir düzenlenmiş .iso dağıtıcısıdır. Hem bana göre hem de redditte kullanan kişilere göre. Bir göz atın. Çok performanslıdır.

Hocam E5450 kullanıyordum bende. BIOS modladıktan sonra sorunsuzca kullanabildim Windows 10'u.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu kişinin modifiye sistemini kullanırsanız kurabilirsiniz. En güvenilir düzenlenmiş. ISO dağıtıcısıdır. Hem bana göre hem de Reddit'te kullanan kişilere göre. Bir göz atın. Çok performanslıdır.

Şimdi şöyle bir şey var işlemcim modlu sanırım bu işlemci konusu beni çok yordu kafam almıyor bilgisayarcı takmıştı çünkü işlemciyi. Ve işlemcinin altında sticker var modlu herhalde ayni dediğim gibi tam anlamıyorum. ISO'yu yükleyip flasha yazdırıp kurmam yeterli olacak mıdır extra bir şey yapmama gerek var mıdır? Ve size zahmet sorun olmayacaksa sistemimde kullanabileceğim en iyi ISO hangisidir link atabilir misiniz?

Şimdi şöyle bir şey var işlemcim modlu sanırım bu işlemci konusu beni çok yordu kafam almıyor bilgisayarcı takmıştı çünkü işlemciyi. Ve işlemcinin altında sticker var modlu herhalde ayni dediğim gibi tam anlamıyorum. ISO'yu yükleyip flasha yazdırıp kurmam yeterli olacak mıdır extra bir şey yapmama gerek var mıdır? Ve size zahmet sorun olmayacaksa sistemimde kullanabileceğim en iyi ISO hangisidir link atabilir misiniz?

İşlemciniz modlu olabilir ama anakartınız modlu değildir anakartınızı modlayarak sorunsuzca tüm Windows sürümlerini kullanabilirsiniz.

YouTube İsmailTpc Hastanesi kanalına girip videoları izleyin iyice oradaki abimiz çok iyi anlatıyor ben ondan öğrenerek yaptım.

Bu linkten Modlu BIOS Dosyasını İndirebilirsiniz

Ama unutmayınki bu işlemleri yaparken elektriğin kesilmemesi lazım yoksa anakart çöpe gider.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı