emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Xeon E5430 işlemcimi taktım MSConfig'te 2 çekirdek gözüküyor, aygıt yöneticisinde 4 çekirdek. Sanal ve gerçek çekirdekle alakası var mıdır?
Xeon E5430 işlemcimi taktım MSConfig'te 2 çekirdek gözüküyor, aygıt yöneticisinde 4 çekirdek. Sanal ve gerçek çekirdekle alakası var mıdır?
KS KS emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #11 Asdasgudas dedi: Hocam ben direkt hallettim BIOS ile ama yedek almıştım. İlk güncellemede CPU hatası verdi. Sonra sıfırladım yedeği yükledim düzeldi. Ama dikkat edin problem çıkabilir yükleme yaparken sisteminiz zarar görebilir önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan elimde yedek var sıfırlıyim mi yani sadece? şuan sıfırlıyorum o zaman. @Asdasgudas hocam sıfırlıyorum sonrasında tekrar mı modlu bios yüklüyim? Son düzenleme: 23 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Asdasgudas dedi: Hocam ben direkt hallettim BIOS ile ama yedek almıştım. İlk güncellemede CPU hatası verdi. Sonra sıfırladım yedeği yükledim düzeldi. Ama dikkat edin problem çıkabilir yükleme yaparken sisteminiz zarar görebilir önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan elimde yedek var sıfırlıyim mi yani sadece? şuan sıfırlıyorum o zaman. @Asdasgudas hocam sıfırlıyorum sonrasında tekrar mı modlu bios yüklüyim?