Xeon E5430 Overclock Yapma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.66GHz hızından 3.05GHz hızına çıkarttım. Şimdilik bir problem yok. Gelişmeleri burada belirteceğim.

0.40GHz'lik bir O.C yaptığım zaman işlemci stabilitesini kaybetti. Bende 0.30GHz'lik bir O.C yaptım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Oyunlarda da 5-6 FPS artışı sağlıyorum.

selam benım ıslemcımde aynı model 2,66 ghz dusuk gelıyor tabıkı anakartım ıse p5g41c-m lx bende kendı kendıme overlock yaptım voltaja falan dokunma 2,66 dan 3,04 e cıkarttım yanı 0,40 ghz artıs sagladım. bıraz daha cıkartmaya calıstıımda pc sorun oldu ve bıosa tekrar gıttı 3,04 te kullanıyorum suan 4.gundeyım bı problem yok. youtubeda pupg+80 fps ye cıkarmak overlock yazarsan turk bır arkadas yapmıs aynen onunj gıbı yaptım ordan bak gelısmelerı yazarsın..
Ben de E5450 ile Asus P5G41C ve ya P5G41T anakart almayı düşünüyorum ama aralarındaki farkı bilmiyorum. Yani 41C ile 41T arasındaki farkı.

0.40GHz'lik bir O.C yaptığım zaman işlemci stabilitesini kaybetti. Bende 0.30GHz'lik bir O.C yaptım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Oyunlarda da 5-6 FPS artışı sağlıyorum.
kullandıgın cpu kac volt pekı dusukmu bıde işlemci sogutucun normal fanmı
Ben de E5450 ile Asus P5G41C ve ya P5G41T anakart almayı düşünüyorum ama aralarındaki farkı bilmiyorum. Yani 41C ile 41T arasındaki farkı.
41t overlock ıcın daha uygun sanırım

Öncelik le overclock profili yazan yere basın orda %10 yapın alt tarafda CPU voltaj yazan yeri 100 yapın sonra bu sayfadan çıkıp advenged yeniden gelin ikinci sırada ki yere gelip raito yazan yeri otomatik de bırakıp diğer yerleri disabled yapın SONRA kaydedip çıkın ama PSU önemli

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı