Xeon E5430 ve GT 710 ile Battlefield 1 oynanır mı?

Little Bobby

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523650010
Yaklaşık 10 gün önce AliExpress üzerinden Xeon E5430 adlı işlemciyi sipariş ettim ve bugün Türkiye'ye giriş yapıldı. 1 hafta içerisinde elimde olacağını düşünüyorum. Bu konuyu açmamın asıl sebebi şu; şu an sahip olduğun sistem ile Battlefield 1'i Multiplayer oynayabilir miyim? Biliyorum sistem özelliklerim Battlefield 1 için yeterli değil fakat olabilecek en düşük çözünürlükte ve ayarlarda oynayabilir miyim sorusunun cevabını arıyorum. Sistemim şu şekilde;
  • Xeon E5430
  • 4GB DDR2 800MHz RAM
  • GT 710 1GB
FPS düşmesi vesaire benim için önemli değil. Sizce alabileceğim FPS tahmini olarak nedir ? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız oyunlar için oldukça düşük kalıyor. Akıcı bir deneyim yaşatmayacaktır.

Ekran kartınız oyunlar için oldukça düşük kalıyor. Akıcı bir deneyim yaşatmayacaktır.
30 FPS bile alamaz mıyım acaba ? Belki biliyorsunuzdur Youtube'de LowSpecGamer isimli bir kanal var ve Battlefield 1 için bir config dosyası yayınlamıştı. Bu tür işlemleri yaparsam 30 veya 35 FPS alabilme şansım var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…