Xeon E5440 düşük GHz sorunu

Kmesa2

Centipat
Merhabalar, şu anda kullanmakta olduğum işlemci Xeon E5440 bundan 2, ay öncesi kadar 2,83 GHz hızında çalışıyordu boşta veya yükte. Fakat artık işlemci hızım boşta veya yükte dahi 2.55, 2.60 GHz'den yukarı çıkmıyor. Bilgisayarın içi tertemiz, format attım yine düzelmedi, BIOS mod yeniledim yine değişmedi güç seçeneklerinde yüksek performansta ne yapmam gerek bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Anakart: Gigabyte GA-G31M-ES2l

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, şu anda kullanmakta olduğum işlemci Xeon E5440 bundan 2, ay öncesi kadar 2,83 GHz hızında çalışıyordu boşta veya yükte. Fakat artık işlemci hızım boşta veya yükte dahi 2.55, 2.60 GHz'den yukarı çıkmıyor. Bilgisayarın içi tertemiz, format attım yine düzelmedi, BIOS mod yeniledim yine değişmedi güç seçeneklerinde yüksek performansta ne yapmam gerek bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Anakart: Gigabyte GA-G31M-ES2l
Bios'tan Intel Turbo Boost Technology açık mı?

Bios da İntel Turbo Boost Technology diye bir seçenek yok. Yeni Xeon Microcode attım biosa.
Yardımcı olucak yok mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı