Xeon E5440 İçin 85 TL Soğutucu Önerisi

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
Ramtech Bilgisayar'ın sattığı 90mm 4pin 2 ısı borulu soğutucuyu alalabilirsin. Geriye kalan para ile de Mosfet, RAM ve VRAM'larına soğutucu takabilirsin.
20190725_222851.jpg

Merhaba öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim ama size birkaç sorum var
öncelikle soğutmasından memnun musunuz ? ve kasada çok yer kaplıyor mu ?
bazı soğutucuların ram slotlarını kapattığını duydum ve link paylaşabilir misiniz ?
tekrardan teşekkürler.

Merhaba öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim ama size birkaç sorum var
öncelikle soğutmasından memnun musunuz ? ve kasada çok yer kaplıyor mu ?
bazı soğutucuların ram slotlarını kapattığını duydum ve link paylaşabilir misiniz ?
tekrardan teşekkürler.
Soğutmasından memnunum yalnız kutudan çıkan termal macun pek iyi değil, Xigmatek PTI önerebilirim macun olarak. Kasada çok yer kaplamıyor, çok küçük bir kasa(Cylon Mini, en küçük mATX kasalardan biri) ile kullanıyorum. RAM slotları ile alakalı bir şey diyemeyeceğim zira anakartımın RAM slotları alışılmışın dışında. Soğutucuyu E5 2650 ile kullanıyorum.

Cevabınız için teşekkürler siparişini veriyorum Xigmatek bir termal macunum halihazırda zaten var
ses konusu için ne söyleyebilirsiniz çok gürültü yapıyor mu ? bendeki kasa da mATX lakin biraz dandik ön tarafı kapalı içinde sadece egzoz fan takılı işlemciyi yükte 60 70 derece arası tutsa bana fazlasıyla yeter

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı