Xeon E5440 ile P5G41T-M LX uyumlu mu?

Xeon E5440 işlemcisini aldım özellikleri 2.83ghz 4 çekirdek 1333mhz 12mb önbellek bn bunu aliekspres üzersen 45tlye yani 17dolar civarı gibi fiyata aldım 1 ay filan sürdü gelmesi çinden geliyor sonuçta memnunum hani şuan güzel kullanıyorum isteyen olursa benchmark testleri yapıp atabilirim
Overclock yapmadan mi kullaniyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet overclock yapmadan kullanıyorum ama ilk zamanlar overclock yapmayı da denedim fakat benim PSU ve soğutucu pek iyi olmadğı için çok verim alamadım. 3GHz üstüne rahat çıkıyor zaten ve fark da görüyorsun bence performansta. RAM'lerimin hızını sabitleyemediğim için ve ara sıra Windows hata verdiği için yapmıyorum. Artık normal kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet overclock yapmadan kullanıyorum ama ilk zamanlar overclock yapmayı da denedim fakat benim PSU ve soğutucu pek iyi olmadğı için çok verim alamadım. 3GHz üstüne rahat çıkıyor zaten ve fark da görüyorsun bence performansta. RAM'lerimin hızını sabitleyemediğim için ve ara sıra Windows hata verdiği için yapmıyorum. Artık normal kullanıyorum.
Cok iyi.Suan oyunlardaki fps durumunuz nedir.Performans aliyormusunuz.Benim elimde foxconn g41mxe g41 lga775 ddr3-1333 anakart var.Xenon e 5450 sipariş verdim.İslemciyi modlamaya gerek varmi yada bios guncelleme falan.rx 460 2gb oem ekran kartı alacam.ddr3 1333 mhz 4gb+4 gb alacam.İslemciye iyi bir soğutucu takacam.120 gb ssd kart aliyorum birde.Performans alirmiyim sizce.Cs go da 100 fps altına düşmese yeter bana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı