G66 sürümünde sorun yaşanabiliyor. Şu şekilde yapabilirsin x ile sistemi açtıktan sonra Clover configrtior ile config dosyanı açıp -x komutunu kaldırıp kaydedebilirsin.
Tabii ilk bir önceki mesajımda dediğimi dene.
Temiz kurulum sonra bunları yapsan iyi olur.
Siyah ekrandan başka bir şey gelmiyor, üstte durum çubuğu var tabi, şimdi sıfırdan kurulum yapıyorum. Kurulumdan sonra ne yapmalıyım? Bilemiyorum sorun nerede? Bu sefer kurulumdan sonra kext izin düzeltme yapacağım, güncelleme yaptıktan sonra kext izin düzeltme yapacağım ama Nvidia web driver kurmadan nasıl ekran kartını aktifleştirebilirim? Hiçbir şekilde olmuyor.
Üst durum çubuğu var ama geri kalan kısım siyah. Çok sinir bozucu, sınavım var ama bir yandan da buna uğraşıyorum bir yandan da ders çalışıyorum.
Sıfırdan yükleme sonrasında ne yapmamı önerirsiniz?
@claus Temiz kurulumdan sonra dediğini yaptığımda terminal şunu diyor:
Kext utility uygulamasını çalıştırdım, quit ibaresi çıkana kadar kendi kendine işlemlerini bitirmesini bekledim. Çıktığında hiçbir kext atmadan çıktım.
USB içerisindeki kext dosyalarını tek tek atıp çalıştırmayı mı? Yoksa güncelleme yaptıktan sonra mı yapayım?
Bu arada ben hiçbir kext yüklemedim sisteme. Şu anda yaptığım tek şey sistemi baştan kurmak, kext utility çalıştırmak oldu.