Xeon E5440 sisteme Windows 10 vs 8.1

Windows 10 kurabilirsiniz, ileride de SSD güncellemesi yaparsınız. Daha önce hiç SSD kullanmadıysanız o yavaşlığı pek hissetmezsiniz, ben SSD'ye geçmeden önce de HDD ile Windows 10 kullanıyordum.
 
Arkadaşlar 8 GB 11'e yetmez mi? Programlarda vs sorun yaşar mıyım TPM yüzünden?

Windows 10'da TPM gerekli değil SSD yoksa ve 16 GB RAM'e sahip değilseniz Windows 10'nun W harfine bile dokunmayın.
1631901084826.png

Firefox, Steam, Epic Games ve Discord açık sadece.
 
Arkadaşlar 8 GB 11'e yetmez mi? Programlarda vs sorun yaşar mıyım TPM yüzünden?

11'i geçtim 10'a bile yetmez birkaç program açsan zaten tamamını kullanıyor. Ama belli başlı hizmetleri vs kapatan programlar var Windows için, ismini vermek serbest mi bilmiyorum bellek kullanımını 1 1.5GB düşüyor bu program.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı