Xeon E5450 için Windows 7 mi 10 mu?

yunusemreec

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Xeon E5450
GTX 750 1GB
Gigabyte G41MT-ES2L
8GB RAM

Lütfen taraf tutmadan dürüstçe bu sisteme en iyi gidecek Windows sürümünü önerin. Teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işletim sistemi tavsiyesini işlemciye göre değil ram bellek miktarı,mimarisi ve içini sistem kurulacak olan disktir. Gönül rahatlığıyla windows 10 kurabilirsiniz. Çoğu oyunda w7'den alacağınız performansın üstünde bile verecektir. Moderatör başkan biraz konu içeriğine bakarak başlığı değiştirse bare:dikkatli:

Yanlış Bilgilendirme
Windows 7 oyun için en iyi sürüm! Hem Windows 7 tarih olmaz ki Windows 10 arka planda çok fazla iş çalıştırıyor ve son günlerde sıkça güncellemelerle bozuyorlar.
Senin kararın.
Arkadaşların fikir sahibi olmadan konuşması gereksiz olmuş.

Windows 7 oyun için en iyi sürüm! Hem Windows 7 tarih olmaz ki Windows 10 arka planda çok fazla iş çalıştırıyor ve son günlerde sıkça güncellemelerle bozuyorlar.
Senin kararın.
Araştırma yapıp geldiğinize emin misiniz? Yoksa elinizdeki 667MHZ ram'li sisteme w10 yükleyince memnun kalmayıp milleti w10 için körlüyorsunuz? Şu resmi de şuraya koymak isterim
Adsız.png

Hani böyle bir özelliği de var bilir misiniz bilemiyorum (!)

bence windows 10 anlatmaya gerek yok şuan en son gelen güncellemeler ve bir türlü gelemeyen 1809 daha kendileri adam gibi iş yapamıyorlar ve hala herkesin windows 10 geçmesini bekliyorlar
şuan windows 10 eski sürümlerini kullanmak daha iyi gibi duruyor 1703 yada 1709 gibi ama bana kalırsa şuan windows 7 şuan için çok iyi bir işletim sistemi ve stabil durumda en azından 2020 kadar sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebiliriz

Senin kararın.
Öyle birşey yok yanlış bilgilendirmedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı