Intel Xeon E5450 işlemci almak istiyorum ancak bu işlemcinin soketi LGA 771 ile uyumlu.
Benim anakartımın soketi ise LGA755. Ben bu işlemciyi anakartıma nasıl takarım?
Anakartım: Foxconn 45cmx.
Hocam genelde bu işlemcileri modlu şekilde satıyorlar. Bir sticker yardımıyla 775 pin anakarta uyumlu yapıyorlar. Anakartınızın BIOS güncellemesini kontrol edin. Uyumlu bir BIOS olması gerekir.
Hocam genelde bu işlemcileri modlu şekilde satıyorlar. Bir sticker yardımıyla 775 pin anakarta uyumlu yapıyorlar. Anakartınızın BIOS güncellemesini kontrol edin. Uyumlu bir BIOS olması gerekir.
Hocam bir sorum daha var benim anakartım Foxconn 45cmx
İnternetten bakttığımda en fazla 2 GB RAM takabilirsin diyor
Bu sitede ise: Anakartım Foxconn 45CMX Bu Anakarta Ne Alabilirim » Sayfa 1 - 1.
2x2 4 GB en fazla 4 GB RAM takabilirsin diyor
En fazla 4 GB RAM mi? Yoksa 2 GB RAM mi takabilirim?
Ben de X5450 var. Satıcı modlu halde satıyordu ben direkt taktım anakarta ama BIOS'u değiştirdim yoksa sorun çıkartıyor. Modlu BIOS kullandım, siz de anakartınıza göre var mı yok mu diye bakarsınız.
Ben de X5450 var. Satıcı modlu halde satıyordu ben direkt taktım anakarta ama BIOS'u değiştirdim yoksa sorun çıkartıyor. Modlu BIOS kullandım, siz de anakartınıza göre var mı yok mu diye bakarsınız.
Hocam bir sorum daha var benim anakartım Foxconn 45cmx
İnternetten bakttığımda en fazla 2 GB RAM takabilirsin diyor
Bu sitede ise: Anakartım Foxconn 45CMX Bu Anakarta Ne Alabilirim » Sayfa 1 - 1.
2x2 4 GB en fazla 4 GB RAM takabilirsin diyor
En fazla 4 GB RAM mi? Yoksa 2 GB RAM mi takabilirim?
Başka bir siteden baktım, anakartınız en fazla 2GB RAM destekliyor. 2GB RAM ile hiçbir şey yapılmaz ne yazık ki. P5G41TM LX benzeri uygun fiyatlı anakartlara bakabilirsin