Xeon E5450 Sistem için RAM Önerisi

Kedito

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri:
  • Ekran kartı Asus Strix GTX 750 Ti 2 GB
  • İşlemci Xeon E5450 3 GHz
  • RAM Hi Level 2 GB DDR3 1333 MHz
  • 400W Güç Kaynağı
  • Asus P5G41T-M LX
Arkadaşlar sistemi yeni topladım da RAM konusunda şüphelerim var. Ben bu Anakarta 2x4 GB Kingston KVR1333D3N9/4G taksam çalışır mı, kullanan var mı? Çünkü Anakart kılavuzunda bu RAM için Dımm1 işaretli Dımm2'de işaret yok o yüzden şüpheliyim, 2x4 Hi Level markada almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
NOT: Klavuzda Hi Level yok ama bende çalışıyor.

Screenshot_2019-01-13-23-36-08-1.png

Kingston KVR1333D3N9/4G modelli ram i kullanabilirsin hilevel markanın samsung bellek olanları çalışıyor sadece

RAM markası fark etmez. Herhangi bir 2x2-4x2 takmanız durumunda çalışacaktır. MHZ değerlerinin aynı olmasına dikkat edin ki MHZ düşürme gibi bir sorun yaşamayın. Anakartınız zaten 8GB desteklemekte.

Aynı sistemi kullaniyorum 8gb kilistre 1333mhz ram kullaniyorum 2 slot 4+4 olarak
Aliexpressten almistim link atamayacagim simdi siteye gir en ustte cikar zaten guvenilirdir
Hocam çok sağolasın, bende aynı ramı sipariş ettim inşallah çabuk gelir,dayanamıyom artık 2GB ram kaldırmıyo oyunları artık 😂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı