Xeon E5450 ve G41M-ES2L Uyumu

Flash belleğe atacaksınız ve BIOS güncellemesi yapacaksınız. Anakart modelini YouTube'a yazıp nasıl BIOS güncellemen gerektiğine bakıp o şekilde güncelleyebilirsiniz şayet bilmiyorsanız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şu videodaki gibi gigabyteın uygulamasından masaüstünden yapmayı planlıyodum böyle olmaz mı?

ben bu zipteki dosyayı nasıl kullanıcam biosu cracklemek için pc yi açıp kapatınca otomatik falan mı gelicek

O dosyayı dışarıya çıkart. Daha sonra Fat32 formatındaki bir flash belleği biçimlendirip içine at. Sonrasında ise bilgisayarı yeniden başlat ama flash belleği çıkartma üzerinde kalsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buradaki işlemleri de yavaşça izleyip anlamaya çalış Bios farklı olabilir belki yazıların yerleri şekli rengi vs. Ama mantığı aynıdır. Crack işlemi yapar gibi çalıştıracaksın bunda tek farkı o.

O dosyayı dışarıya çıkart. Daha sonra Fat32 formatındaki bir flash belleği biçimlendirip içine at. Sonrasında ise bilgisayarı yeniden başlat ama flash belleği çıkartma üzerinde kalsın.

Buradaki işlemleri de yavaşça izleyip anlamaya çalış Bios farklı olabilir belki yazıların yerleri şekli rengi vs. Ama mantığı aynıdır. Crack işlemi yapar gibi çalıştıracaksın bunda tek farkı o.

Tekrar teşekkürler ama gigabyteın uygulamasından yapıcam az önceki arkadaşla konuştuğumuz gibi o şekilde daha rahat olabileceğini düşünüyorum yinede yardımlarınız için teşekkürler bi sorunum olursa yine yazarım.

Tekrar teşekkürler ama gigabyteın uygulamasından yapıcam az önceki arkadaşla konuştuğumuz gibi o şekilde daha rahat olabileceğini düşünüyorum yinede yardımlarınız için teşekkürler bi sorunum olursa yine yazarım.
Umarım daha fazla sorun yaşamazsın kolay gelsin başarılar :kıkırda:

Umarım daha fazla sorun yaşamazsın kolay gelsin başarılar :kıkırda:
1 Sorum daha var ben şimdi biosu modlamak için her şeyi hazırladım nasıl modlayacağımı vesaire biliyorum ben bu işlemi şimdi yapsam işlemci gelince direk tak çalıştır kullansam şimdi sorun olur mu şuan e7500 kullanıyorum. @Mura_t sizin sistem xeon du galiba bi baksanız

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı