Xeon E5450 ve GTX 750 Ti oyun performansı

furkan ylmz0

Decapat
İşlemci: Xeon E5450
Anakart: ASUS P5G41C+m lx
Ekran kartı: ASUS GTX 750 Ti 2 GB
RAM: 1X8 GB

PUBG mobile Zula ve GTA 5 oynayabilir miyim?

1 ay içinde toplayacağım, önce bir sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çok parçan yanlış seçilmis tek 1 tane 8 Gb ram in o anakartta çalışmayacagını bilmelisin. O anakartı seciyorsan 4+4 Gb ddr3 almalısın. Elimde hazır buna benzer bir sistem var. Eğer dusunursen haber ver.

Xeon bir çok konuda 2. nesil I3'lerden daha iyidir. Bu arada 2x4 RAM takmalısınız.
Lütfen yapmayın. Bu bir 775P işlemci. 2 nesil sonrasından bahsediyoruz.Bence Xeon işlemcilerin mantığı yok çünkü ilerisi de yok. Ayrıca stabil de değil. Ram konusunda da sınırlama getiriyor. G41 ile de overclock işi olmaz. P35 ve Xeon alacağına efendi gibi al 2. nesil i5 2400. Gerçekten sorun yaşatır ve piyasası da diğerine göre durgun.

Lütfen yapmayın. Bu bir 775P işlemci. 2 nesil sonrasından bahsediyoruz.Bence Xeon işlemcilerin mantığı yok çünkü ilerisi de yok. Ayrıca stabil de değil. Ram konusunda da sınırlama getiriyor. G41 ile de overclock işi olmaz. P35 ve Xeon alacağına efendi gibi al 2. nesil i5 2400. Gerçekten sorun yaşatır ve piyasası da diğerine göre durgun.
Zaten anakart hakkında bir şey demedim. Değişmesi uygun olur. Ancak dediğiniz 2.nesil I3-5 serilerinin de Xeon'dan daha ileriye götüreceğini pek düşünmüyorum. İkisinin de değiştirilme tarihleri birbirine yakın olacaktır. 4. nesil düşünülürse onaylamamak için hiçbir neden olmazdı ama sonuçta 2.nesillere de pek güvenmenin mantığı yok bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı