- Makaleler
 - 2

750 Ti ile de rahat oynarsın senin kullandığın VGA girişi 1366x768 rahat oynarsın.

Yazın anakart ve işlemcimi satıp H81 ve şu an karar vermedim çok daha iyi bir işlemci almayı düşünüyorum. İlerde i7 4790k'ya kadar yükseltebileceğimi bu şekilde ama kasa konusunda çok kararsızım.Yüksek ihtimalle oynatır.
VGA girişi tam olarak nedir ve bu bahsettiğiniz çözünürlük monitörüm mü?750 Ti ile de rahat oynarsın senin kullandığın VGA girişi 1366x768 rahat oynarsın.
Bütçe olarak sıkıntınız yoksa Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA gayet güzel bir kasa.yazın anakart ve işlemcimi satıp H81 ve şuan karar vermedim çok daha iyi bi işlemci almayı düşünüyorum ilerde i7 4790k'ya kadar yükseltebileceğim bu şekilde ama kasa konusunda çok kararsızım şu mu POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA , bu mu PowerBoost Deluxe Serisi VK-G1011S USB 3.0 Midtower Kasa (Psu Yok) | ITOPYA , yoksa bu mu? Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA
VGA girişi tam olarak nedir ve bu bahsettiğiniz çözünürlük monitörüm mü?
POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA bunu önerir misiniz?Bütçe olarak sıkıntınız yoksa Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA gayet güzel bir kasa.
Bunu da önerebilirim fakat Thermaltake'nin hava sirkülasyonu (bana göre) daha güzel. Yine de karar sizin.
Diğeri nasıl en ucuz olanı? Thermaltake biraz pahalı da.Bunu da önerebilirim fakat Thermaltake'nin hava sirkülasyonu (bana göre) daha güzel. Yine de karar sizin.![]()
Uygundur. Sistem iyi olduktan sonra kasanın çok iyi olmasına gerek yok. Alabilirsiniz.diğeri nasıl en ucuz olanı? , thermaltake biraz pahalı da
Monitörüm 1280x1024.Powerboost pek kaliteli marka değil ama kullanabilirsiniz. VGA Evet monitörünün girişi çözünürlük de o.
Önce ekran kartını mı almalıyım kasayı mı?Uygundur. Sistem iyi olduktan sonra kasanın çok iyi olmasına gerek yok. Alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.