mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 27 Ocak 2019 #41 750 Ti ile de rahat oynarsın senin kullandığın VGA girişi 1366x768 rahat oynarsın.
balvenie Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 241 27 Ocak 2019 #42 SLR Nirvana dedi: Yüksek ihtimalle oynatır. Genişletmek için tıkla... Yazın anakart ve işlemcimi satıp H81 ve şu an karar vermedim çok daha iyi bir işlemci almayı düşünüyorum. İlerde i7 4790k'ya kadar yükseltebileceğimi bu şekilde ama kasa konusunda çok kararsızım. Şu mu POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA Bu mu PowerBoost Deluxe Serisi VK-G1011S USB 3.0 Midtower Kasa (Psu Yok) | ITOPYA , Yoksa bu mu? Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA mstfaozder dedi: 750 Ti ile de rahat oynarsın senin kullandığın VGA girişi 1366x768 rahat oynarsın. Genişletmek için tıkla... VGA girişi tam olarak nedir ve bu bahsettiğiniz çözünürlük monitörüm mü? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2019
SLR Nirvana dedi: Yüksek ihtimalle oynatır. Genişletmek için tıkla... Yazın anakart ve işlemcimi satıp H81 ve şu an karar vermedim çok daha iyi bir işlemci almayı düşünüyorum. İlerde i7 4790k'ya kadar yükseltebileceğimi bu şekilde ama kasa konusunda çok kararsızım. Şu mu POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA Bu mu PowerBoost Deluxe Serisi VK-G1011S USB 3.0 Midtower Kasa (Psu Yok) | ITOPYA , Yoksa bu mu? Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA mstfaozder dedi: 750 Ti ile de rahat oynarsın senin kullandığın VGA girişi 1366x768 rahat oynarsın. Genişletmek için tıkla... VGA girişi tam olarak nedir ve bu bahsettiğiniz çözünürlük monitörüm mü?
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 27 Ocak 2019 #43 balvenie dedi: yazın anakart ve işlemcimi satıp H81 ve şuan karar vermedim çok daha iyi bi işlemci almayı düşünüyorum ilerde i7 4790k'ya kadar yükseltebileceğim bu şekilde ama kasa konusunda çok kararsızım şu mu POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA , bu mu PowerBoost Deluxe Serisi VK-G1011S USB 3.0 Midtower Kasa (Psu Yok) | ITOPYA , yoksa bu mu? Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA VGA girişi tam olarak nedir ve bu bahsettiğiniz çözünürlük monitörüm mü? Genişletmek için tıkla... Bütçe olarak sıkıntınız yoksa Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA gayet güzel bir kasa.
balvenie dedi: yazın anakart ve işlemcimi satıp H81 ve şuan karar vermedim çok daha iyi bi işlemci almayı düşünüyorum ilerde i7 4790k'ya kadar yükseltebileceğim bu şekilde ama kasa konusunda çok kararsızım şu mu POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA , bu mu PowerBoost Deluxe Serisi VK-G1011S USB 3.0 Midtower Kasa (Psu Yok) | ITOPYA , yoksa bu mu? Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA VGA girişi tam olarak nedir ve bu bahsettiğiniz çözünürlük monitörüm mü? Genişletmek için tıkla... Bütçe olarak sıkıntınız yoksa Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA gayet güzel bir kasa.
balvenie Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 241 27 Ocak 2019 #44 SLR Nirvana dedi: Bütçe olarak sıkıntınız yoksa Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA gayet güzel bir kasa. Genişletmek için tıkla... POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA bunu önerir misiniz?
SLR Nirvana dedi: Bütçe olarak sıkıntınız yoksa Thermaltake V200 Tempered Glass RGB Edition 3x120mm MidT Gaming Kasa | ITOPYA gayet güzel bir kasa. Genişletmek için tıkla... POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA bunu önerir misiniz?
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 27 Ocak 2019 #45 balvenie dedi: POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA bunu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu da önerebilirim fakat Thermaltake'nin hava sirkülasyonu (bana göre) daha güzel. Yine de karar sizin.
balvenie dedi: POWER BOOST VK-G3904S USB3.0 FULL SİYAH ARCYLİC HALO RAİNBOW RGB FAN KASA | ITOPYA bunu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu da önerebilirim fakat Thermaltake'nin hava sirkülasyonu (bana göre) daha güzel. Yine de karar sizin.
balvenie Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 241 27 Ocak 2019 #46 SLR Nirvana dedi: Bunu da önerebilirim fakat Thermaltake'nin hava sirkülasyonu (bana göre) daha güzel. Yine de karar sizin. Genişletmek için tıkla... Diğeri nasıl en ucuz olanı? Thermaltake biraz pahalı da. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2019
SLR Nirvana dedi: Bunu da önerebilirim fakat Thermaltake'nin hava sirkülasyonu (bana göre) daha güzel. Yine de karar sizin. Genişletmek için tıkla... Diğeri nasıl en ucuz olanı? Thermaltake biraz pahalı da.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 27 Ocak 2019 #47 balvenie dedi: diğeri nasıl en ucuz olanı? , thermaltake biraz pahalı da Genişletmek için tıkla... Uygundur. Sistem iyi olduktan sonra kasanın çok iyi olmasına gerek yok. Alabilirsiniz.
balvenie dedi: diğeri nasıl en ucuz olanı? , thermaltake biraz pahalı da Genişletmek için tıkla... Uygundur. Sistem iyi olduktan sonra kasanın çok iyi olmasına gerek yok. Alabilirsiniz.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 28 Ocak 2019 #48 Powerboost pek kaliteli marka değil ama kullanabilirsiniz. VGA Evet monitörünün girişi çözünürlük de o.
Powerboost pek kaliteli marka değil ama kullanabilirsiniz. VGA Evet monitörünün girişi çözünürlük de o.
balvenie Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 241 28 Ocak 2019 #49 mstfaozder dedi: Powerboost pek kaliteli marka değil ama kullanabilirsiniz. VGA Evet monitörünün girişi çözünürlük de o. Genişletmek için tıkla... Monitörüm 1280x1024. SLR Nirvana dedi: Uygundur. Sistem iyi olduktan sonra kasanın çok iyi olmasına gerek yok. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önce ekran kartını mı almalıyım kasayı mı? Ben kasayı alıcaktım da şu an ekran kartını alıcam sanırım bir an önce Fortnite vs başlamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2019
mstfaozder dedi: Powerboost pek kaliteli marka değil ama kullanabilirsiniz. VGA Evet monitörünün girişi çözünürlük de o. Genişletmek için tıkla... Monitörüm 1280x1024. SLR Nirvana dedi: Uygundur. Sistem iyi olduktan sonra kasanın çok iyi olmasına gerek yok. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önce ekran kartını mı almalıyım kasayı mı? Ben kasayı alıcaktım da şu an ekran kartını alıcam sanırım bir an önce Fortnite vs başlamak istiyorum.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 28 Ocak 2019 #50 Ekran kartını almanız daha sağlıklı bir seçimdir. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2019